Dissabte, 4 de maig de 2024

La 23a edició de «La Pallaresa» es disputa amb la participació d'uns 180 ciclistes

La Marxa, que forma part del calendari 'Ciclopirineus' i recorre els dos Pallars, es va desenvolupar amb normalitat

Pallars Digital 28 d'abril de 2014 a les 07:58
Uns 180 ciclistes provinents d'arreu de Catalunya s'han donat cita aquest dissabte a Tremp per disputar la 23a edició de la Marxa cicloturista del Pallars 'La Pallaresa', una prova anual que organitza la Unió Ciclista Tremp. Es tracta d'una marxa de carretera, no competitiva, que s'inclou dins el calendari de les marxes del circuit Ciclopirineus.
 
El recorregut d'aquest any era el mateix de l'any passat, amb una distància total de 179 quilòmetres. Els ciclistes van passar per les poblacions de Senterada, Sort, Adrall, Coll de Nargó i Isona, entre d´altres, i es fan 3 ascensions principals, una a l'Alt de Montcortés, de 1072 metres, una altra al port del Cantó, de 1725 metres, i per últim al coll de Boixols, de 1380 metres. 
 
Els corredors van sortit puntuals de Tremp a les 8:30h. Després de completar els 179 quilòmetres i coronar tots quatre ports de muntanya (Bóixols, Montcortés, Cantó i Faidella), els primers ciclistes arribaven de nou a Tremp sobre les 14h del migdia, on ja els esperava una bona recompensa en forma d'avituallament, servei de massatge i dinar.
 
El president de la Unió Ciclista Tremp, Pito Fernández, ha valorat molt positivament l'edició d'aquest any i n'ha destacat la participació i el bon desenvolupament. "Hem tingut una molt bona assistència i el temps ens ha acompanyat", ha dit Fernández, que ha destacat la participació desinteressada d'uns 50 col·laboradors que fan possible amb la seva tasca que 'La Pallaresa' sigui una realitat.
 
La Unió Ciclista Tremp és una entitat creada l'any 1987 i que es dedica a la pràctica i promoció del ciclisme. A banda de 'La Pallaresa', el club organitza també la 'TREMPedalADA', una prova amb bicicleta de muntanya que es realitza a mitjans de setembre i que transcorre per llocs d´una gran bellesa de la comarca del Pallars Jussà. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor