Diumenge, 19 de maig de 2024

Arriba al Pallars Jussà la segona edició del Bellugallibres

Durant un mes s'han habilitat 16 espais en llocs públics del Pallars Jussà per a l'intercanvi de llibres

Pallars Digital 10 d'abril de 2014 a les 08:17
Des del passat dia 7, la comarca del Pallars Jussà compta amb una nova edició del projecte Bellugallibres, que té com a objectiu potenciar la lectura sostenible a partir d'espais situats en llocs públics de fàcil identificació. Està entroncat amb el projecte 'Pallars Lector', que fomenta la competència lingüística i el gust per la lectura en els centres educatius dels dos Pallars. Al 2013 es va portar a terme la primera edició amb resultats molt positius.
 
Enguany, a la comarca del Pallars Jussà s'habiliten 16 espais Bellugallibres en 5 municipis: Isona, la Plana de Mont-ros, la Pobla de Segur, Talarn i Tremp. S'hi deixen llibres de segona mà, perquè altres lectors tinguin la possibilitat d'emportar-se'n un per llegir i retornar-lo a qualsevol espai. Aquesta experiència es coneix com a 'bookcrossing' i promociona l'intercanvi de llibres de forma gratuïta i desinteressada.
 
Aquesta activitat, que té una durada d´1 mes (fins el 7 de maig), està organitzada pel Servei Educatiu del Pallars i el Servei de Català del Pallars Jussà. Compta amb la col·laboració de 9 centres educatius de la comarca, les biblioteques municipals de Tremp i de la Pobla de Segur, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i els ajuntaments de la Pobla de Segur i de Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor