Divendres, 17 de maig de 2024

L'Obrador Xisqueta porta la seva nova col·lecció al Mutuo Centre d'Art de Barcelona

Des de dissabte i fins el dia 25 romandrà oberta una exposició de la col·lecció 'El teu orígen'

Pallars Digital 10 d'abril de 2014 a les 07:46
Després de presentar els seus productes a Lleida, l'Associació Obrador Xisqueta inaugura aquest cap de setmana una exposició a Barcelona amb la seva nova col·lecció: 'El teu orígen'. La presentació tindrà lloc dissabte al Mutuo Centre d'Art de la capital catalana a partir de les 19h, on romandrà una exposició de la col·lecció fins el 25 d'abril. Els dies 13, 19 i 20, 23 i 24, s'organitzaran uns dies de venda excepcionals.
 
L'exposició comptarà amb instal·lacions audiovisuals, un live de música electrònica "paisatge sonor" i un 'work in progress' de les artesanes. La col·lecció 'El teu origen' neix sota la direcció de la dissenyadora Marine Mercieux. Una col·lecció de productes d'interiorisme, fresc i inspirador, el disseny del qual revifa tècniques d'artesania i explora el potencial de la llana.
 
L'Associació Obrador Xisqueta és una iniciativa que neix al Pallars Sobirà l'any 2009. Es tracta d'un projecte integral de desenvolupament local que té com a objectiu recuperar la llana d'ovella Xisqueta, una raça que va estar en perill d'extinció. 
 
Per aquest motiu, dóna suport als pastors i pastores que protegeixen aquesta raça i ha creat un col·lectiu de artesanes que transformen la seva llana. La seva missió se centra en mantenir vius els sabers ancestrals i adaptar-los a la nostra contemporaneïtat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Obrador Xisqueta