Dilluns, 20 de maig de 2024
successos

Demanen nou anys de presó a una dona per intentar matar un home amb el cotxe a la Pobla l’any 2021

L’acusada va envestir el turisme de la víctima, amb la qual tenia mala relació, la va intentar atropellar i la va amenaçar de mort

Pallars Digital La Pobla de Segur | 9 de maig de 2024 a les 08:39
La Pobla de Segur en una imatge d'arxiu | Ajuntament de la Pobla de Segur
Una dona s'enfronta a nou anys de presó per presumptament haver intentat matar un home amb el seu cotxe a la Pobla de Segur l'any 2021. Segons avança La Manyana, la Fiscalia també l'acusa d'haver-lo amenaçat de mort. El judici se celebrarà el pròxim dijous 16 de maig a l'Audiència de Lleida.

Els fets van tenir lloc el 21 de juliol de fa tres anys, quan la dona conduïa el seu vehicle per la carretera N-260 en direcció Sort. A l'alçada del quilòmetre 308,7 -dins del municipi poblatà- va creuar-se amb un altre vehicle on anava la víctima, amb qui tenia una mala relació.
 
En aquell moment, la dona "va canviar el sentit de marxa i el va envestir múltiples vegades", apunta la Fiscalia, "amb la intenció de posar fi a la seva vida". Tal com apunta el rotatiu lleidatà, l'home va poder sortir, però l'acusada el va perseguir tot cridant: "ja ens hem trobat, fill de puta, ha arribat la meva i no sortiràs viu".

Afortunadament, dos veïns de la Pobla van evitar l'atropellament, i quan els Mossos d'Esquadra van personar-se al lloc dels fets, la dona va continuar exclamant frases com ara "et mataré", "no et tindré mai més por", "no pararé fins que ho aconsegueixi" i "m’és igual el que em passi".
 
Per tot plegat, el ministeri públic demana 7 anys i mig de presó per un delicte de temptativa d'homicidi, i 1 any i mig de reclusió per amenaces. A més, la Fiscalia reclama que l'acusada no pugui acostar-se a l'home a menys de 200 metres ni comunicar-s'hi durant set anys, així com una indemnització de 130 euros per lesions, 200 euros més pels danys al cotxe, i 1.744,88 euros per l'assegurança del vehicle.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació