Diumenge, 19 de maig de 2024
aigua

Castell de Mur destina 300.000 euros a la millora de la xarxa pública d’aigua

El municipi té problemes amb la calç, que fa que alguns pobles es quedin sovint sense aigua

Pallars Digital Castell de Mur | 7 de maig de 2024 a les 09:51
Imatge del poble del Meüll | L'Estudi
L'Ajuntament de Castell de Mur invertirà 300.000 euros en la xarxa pública d'aigua. L'objectiu, segons ha explicat a Pallars Digital l'alcalde, Miquel López, és garantir el subministrament a tots els pobles del municipi durant tot l'any. I és que molts dels nuclis tenen problemes amb la calç, que fa que en determinades èpoques de l'any el veïnat es quedi sense aigua potable.

La de 300.000 euros és la principal partida econòmica al pressupost d'enguany -que ascendeix a 671.000 euros-, destinada a millorar la xarxa d'abastiment, dipòsits i infraestructures relacionades amb l'aigua. Segons ha detallat López, l'obra més important serà la millora de la xarxa d'aigua des del dipòsit de Miravet fins al poble de Castell de Mur i de Collmorter, amb una inversió de 180.000 euros.

Les obres s'iniciaran a finals de juny, segons l'alcalde, que ha explicat que també se'n veuran beneficiats alguns accessos a nuclis. La renovació del clavegueram de Vilamolat, la construcció d'un dipòsit d'aigua al Meüll o recuperar el de Miravet, són altres de les prioritats de l'equip de govern.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació