Dissabte, 4 de maig de 2024
Esports

El CF Pobla sotmet amb eficàcia al Torà (6-1)

El CF Tremp es retroba amb la victòria golejant el Magraners i és a tres jornades del títol (4-7)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 22 d'abril de 2024 a les 09:30
Chua marcant un dels gols dels poblatans | TGE
El CF Pobla s'ha desfet amb eficàcia aquest diumenge del Torà i ja encadena dos victòries seguides. Amb un joc de toc atractiu i vistós, els poblatans van tenir el domini del partit en tot moment i al descans ja guanyaven per tres gols de diferència gràcies al doble encert de Lluc Nieto i a la diana d'Uly Sánchez.

Als cinc minuts de la represa, els de Torà van retallar distàncies al marcador amb un xut que va entrar lentament després de tocar el pal. Així i tot, al Pobla ningú li va trobar les pessigolles, i l'eficàcia en atac va ser clara i manifesta. Chua, Luís Cueto i novament Uly van marcar els tres gols restants, que donaven als locals una victòria plàcida contra un equip de la part alta.
 

Els jugadors van fer el passadís a l'aleví de l'EF Pobla, campió de lliga. Foto: TGE


Abans de començar el partit, ambdós equips van rendir homenatge a l'aleví de l'Escola de Futbol Pobla, que recentment s'ha proclamat campió de lliga del seu grup. Els futbolistes van fer el passadís a les joves promeses del futbol pallarès, i finalment tots dos equips poblatans es van fer una foto conjunta.

 
 

A tres jornades del títol

Per la seva banda, el CF Tremp ja es troba a només tres jornades d'aixecar el títol de lliga de Tercera Catalana. Després de l'ensopegada de la setmana passada contra el Vilanova de l'Aguda al Pedrasanta, la primera de la temporada, aquest dissabte els d'Albert Segués es van redimir amb una pluja de gols al camp del cuer, el Magraners

Els gols de Miki SirvantAdrià CodóAlbert GironèsJavi González i el hat-trick de Mutu consoliden al Tremp tot i les quatre dianes concedides. Tremp i Pobla, de fet, són els equips més golejadors del grup, amb 78 i 73 gols respectivament. 
 
Mentrestant, en bàsquet, el CB Tremp B va perdre al pavelló del Juncar contra el Torrefarrera per 42 a 57. Finalment, en pàdel, el Pàdel Pallars A va imposar-se al Tàrrega A per 3 a 0 i continua segon en places de play-off d'ascens a Primera Catalana. D'altra banda, l'equip B va caure pel mateix resultat contra el Waps C i no aconsegueix sortir de les places de descens, tot i que la salvació és a només 2 punts.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació