Dijous, 2 de maig de 2024
casal cívic

Usuaris del Casal Cívic de Tremp recullen 400 signatures per recuperar serveis perduts

Lamenten que en els últims mesos s’ha eliminat l'oferta de perruqueria, podologia i el bar-restaurant, i que aquesta no s’ha restablert

Jordi Ubach Llorens Tremp | 19 d'abril de 2024 a les 09:39
El bar-restaurant ha estat l'últim servei en perdre's | Alba Jussà
Un grup d’usuaris del Casal Cívic i Comunitari de Tremp ha recollit més de 400 signatures per recuperar serveis perduts. Lamenten que en els últims mesos s’ha eliminat l'oferta de perruqueria, podologia i el bar-restaurant, i que aquesta no s’ha restablert. Per aquest motiu demanen al Departament de Drets Socials que treballi per restablir aquests serveis, ja que asseguren que se'n beneficiaven molts usuaris.

La iniciativa neix d'un grup de sòcies de l'Associació d'Amics de la Conca de Tremp, entitat de 440 associats que utilitza les instal·lacions del Casal Cívic per desenvolupar les seves activitats, encarades majoritàriament a la gent gran. Van iniciar la recollida fa unes setmanes i la resposta que han tingut, asseguren, ha estat molt positiva.

Joan Ubach, membre de l'Associació d'Amics de la Conca de Tremp, ha explicat a Pallars Digital que els serveis que ofereix el Casal Cívic s'adjudiquen en concessió a través del Departament de Drets Socials. "Primer va caure la perruqueria, després el podòleg i darrerament el servei de bar i restaurant. Hem esperat un temps per veure si es tornaven a recuperar, però observem com des del Govern no hi ha cap intenció de lluitar per restablir-los", ha indicat.

Això ha portat un grup de sòcies a realitzar una campanya de recollida de signatures i a iniciar accions i contactes per poder tornar a gaudir dels tres serveis. Els afectats han fet arribar la seva reclamació a l’Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la delegació del Govern a Tremp, i van també expressar el seu malestar al president Pere Aragonès durant la seva visita, el passat divendres, a la capital del Pallars Jussà
 

Imatge del Casal Cívic de Tremp. Foto: Alba Jussà


Ara esperen que la seva reivindicació doni els seus fruits i els més de 400 usuaris que gaudeixen de les instal·lacions del Casal Cívic i Comunitari de Tremp puguin tornar a tenir un perruquer, un podòleg i un bar-restaurant. "La Generalitat ha de garantir i millorar els serveis que ofereix, no reduir-los", ha afegit Ubach.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació