Dilluns, 29 d'abril de 2024
Curses de muntanya

Abel Carretero guanya la cursa «Pels camins dels Matxos» de Torelló

El corredor de Vilamur s’imposa en aquesta competició de 62 quilòmetres, la primera després de quedar en quarta posició a la Transgrancanaria

Pallars Digital Pallars | 16 d'abril de 2024 a les 11:45
Carretero arribant a la línia de meta | Christian Alonso
El corredor Abel Carretero s'ha coronat aquest passat dissabte en la 22a cursa Pels camins dels Matxos, celebrada a Torelló (Osona). L'atleta de Vilamur ha sigut el més ràpid, completant el recorregut de 62 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu amb un temps de 6 hores, 34 minuts i 17 segons.

La idea, segons explica Carretero a Pallars Digital, era baixar de les sis hores, però la forta calor li va passar factura els últims 20 quilòmetres de la cursa, i va perdre molt de temps respecte a la previsió. Aquesta era la primera cursa que Carretero feia després d'aconseguir el quart lloc a la Transgrancanaria el passat mes de febrer.
 

El corredor creuant la meta. Foto: Pels camins dels Matxos

 
"Volia comprovar si estava ben recuperat i que alhora em servís per fer un bon entrenament de cara a la Swiss Canyon Trails del 8 de juny, el pròxim objectiu important de la temporada", afirma el corredor. La pròxima prova forma part del circuit de World Trail Majors (igual que la cursa de Gran Canària) i consta de 115 quilòmetres.

Ara, Abel Carretero afirma que seguirà entrenant per intentar millorar l'estat de forma. Les pròximes curses seran la Transvulcania (a l'illa de La Palma), l'11 de maig, i la Marató de Zegama (al País Basc), el 26 de maig.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació