Dimarts, 30 d'abril de 2024
Eleccions al Parlament 2024

Jeannine Abella lamenta el «retard» de dos anys amb Comiols i reclama recuperar el temps perdut

La cap de llista de Junts a Lleida ha protagonitzat el primer acte de precampanya al Pallars amb el secretari general Jordi Turull

Pallars Digital Pallars | 15 d'abril de 2024 a les 10:21
Jeannine Abella i Jordi Turull (al centre) al mirador de Comiols, aquest passat divendres | Junts
La cap de llista de Junts per Lleida a les eleccions al Parlament, Jeannine Abella, ha lamentat el retard en l'execució de la segona fase del projecte de millora de Comiols. Ho ha fet aquest passat divendres en el primer acte de precampanya del partit al Pallars, que precisament s'ha celebrat al mirador del port. La també alcaldessa d'Isona i Conca Dellà ha denunciat que s'hagin perdut dos anys en aquest projecte, tot assegurant que cal recuperar el temps.

 
En la mateixa línia, ha recalcat que aquest és un "projecte vital" per la gent del Pirineu, i especialment per la gent del Pallars Jussà. També ha recordat que Junts ja va denunciar en el seu dia "que els pressupostos més expansius de la història havien passat de llarg pel Pirineu". A més, ha recordat l'incompliment de la moció aprovada al Parlament i impulsada per Junts, que instava el Govern a executar la segona fase del port de Comiols al llarg de 2023.
   
Per la seva banda, i en clau global, el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha advertit que "Illa ve a no incomodar el PSOE, no a servir la ciutadania de Catalunya". A més, ha assegurat que la credibilitat del candidat del PSC "en matèria de més inversió per Catalunya i un tracte més just del finançament de Catalunya" és "exactament de menys zero".


El secretari general també ha lamentat que Illa no s'hagi pronunciat sobre el fet que aquesta setmana s'hagin exiliat més persones arran del cas Tsunami: "Illa només aixeca la veu per defensar el PSOE. Mai ha aixecat la veu per defensar els interessos dels catalans". Seguint aquest fil, i en resposta a les preguntes dels periodistes, Turull ha assegurat que "Illa, amb els vots de Junts per Catalunya, ni per acció ni per omissió, no serà president de la Generalitat".
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació