Dilluns, 29 d'abril de 2024
trànsit

Un vehicle avariat talla durant mitja hora un túnel a l’N-260 a la Pobla de Segur

És la tercera incidència en l’últim mes al tram pallarès de l’Eix Pirinenc, on recordem, hi ha habilitats dos punts de pas alternatiu per sengles esllavissades a la carretera

Pallars Digital La Pobla de Segur | 8 d'abril de 2024 a les 10:35
Imatge d'arxiu d'un bomber | Adrià Costa
Un vehicle avariat ha provocat aquest diumenge una nova incidència a la carretera N-260, la tercera de certes conseqüències en només un més. L'avaria del vehicle va provocar que el motor fumegés i això va obligar a tallar la carretera al trànsit durant una mitja hora per precaució, ja que el vehicle es trobava en un túnel.

L'avís es va rebre pocs minuts abans de les 18h de la tarda. Fins el lloc s'hi van desplaçar quatre dotacions de Bombers i agents dels Mossos d'Esquadra. Els Bombers de la Generalitat van apagar el motor del cotxe i el van retirar amb una grua, segons explica el diari Segre.

 

Tercer incident en un mes

Aquest és el tercer incident en només un mes al tram pallarès de l'Eix Pirinenc. El primer es va produir el passat 9 de març, quan una esllavissada va provocar el tall de l'N-260 a la zona de la Figuereta, entre la Pobla de Segur i Gerri de la Sal. En aquesta ocasió, el tall es va allargar durant unes 24 hores, i va obligar a desviar el trànsit per la carretera local de Montcortès i per la mateixa N-260 pel Port del Cantó. 

El segon incident es va produir el passat dimecres, quan una nova esllavissada de roques va tallar durant una hora la mateixa carretera a l'altura de Baro. Des que es van produir els dos despreniments, en tots dos punts s'hi dona encara pas alternatiu mentre es treballa per condicionar el terreny i garantir la seguretat dels conductors.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació