Dissabte, 27 d'abril de 2024
ciclisme

La primera etapa pallaresa de la Volta a Catalunya 2024 corona Tadej Pogačar a Port Ainé

L’etapa d’aquest dijous pren sortida des de Sort i creuarà el Pallars fins al port d’Àger per arribar a Lleida

Pallars Digital Pallars | 21 de març de 2024 a les 11:30
Tadej Pogačar arribant triomfant a Port Ainé aquest dimecres | La Volta
La 103a edició de la Volta Ciclista a Catalunya té un nom, i aquest és el de Tadej Pogačar. El corredor de l'UAE Team Emirates s'ha coronat aquest dimecres en la primera etapa pallaresa de la cursa, que ha finalitzat a l'estació de Port Ainé després de sortir de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), amb un recorregut de 176,7 quilòmetres.

El líder de la Volta ha tornat a protagonitzar una nova marxa triomfal en solitari que el destaca encara més dels seus rivals a la classificació general. El basc Mikel Landa (Soudal Quick-Step), a 2:27, i el rus Aleksandr Vlasov (Bora-hansgrohe), a 2:55, són els seus principals perseguidors.
 
Aquest dijous, la quarta etapa, més calmada, també passarà pel Pallars, i unirà en un recorregut de 169 quilòmetres la capital del Pallars Sobirà, Sort, amb la ciutat de Lleida, passant per diversos municipis pallaresos com la Pobla de Segur Tremp. La capital del Segrià tornarà a acollir una arribada de la prova catalana 11 anys després del darrer precedent.

 Consulta el recorregut i l'horari de la quarta etapa de la Volta

 

Afectacions viàries pel dijous

El pas dels ciclistes de la Volta a Catalunya provocarà afectacions en el trànsit, així com l'activació de mesures especials, en un dispositiu especial del Servei Català de Trànsit en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra. Les carreters afectades romandran tallades per motius de seguretat 40 minuts abans del pas de la cursa i fins a 40 minuts després aproximadament.

Durant la quarta etapa, aquest dijous, les carreteres afectades seran novament l'N-260 i la C-13 des de la capital del Pallars Sobirà fins a Cellers. L'etapa sortirà de Sort a les 12:40h i la previsió de pas dels ciclistes és a les 12:58h per Gerri de la Sal, a les 13:16h per la Pobla de Segur, a les 13:34h per Tremp, a les 13:50h per Cellers i a les 14:14h per la cruïlla d'Àger en direcció a la C-12.
 

Recorregut de la quarta etapa. Foto: La Volta

 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació