Divendres, 17 de maig de 2024

L'Obrador Xisqueta presenta aquest vespre la nova col·lecció de productes a Lleida

L'acte tindrà lloc a les 18:30h a la botiga-taller 'Peppa & punt' de la capital del Segrià

Pallars Digital 4 d'abril de 2014 a les 08:26
Associació Obrador Xisqueta presenta aquesta tarda la seva nova col·lecció de productes a Lleida. Després de 6 anys donant recolzament als pastores i pastores del Pallars que conserven aquesta raça i generant un teixit artesà local, l´associació continua amb la tasca de promoure aquest material sota la marca Xisqueta. Es tracta de mantenir vius sabers ancestrals i adaptar-los a la nostra contemporaneïtat .
 
Després d´aquest temps, l´associació ha comprat més de 60 tones de llana sota criteris de preu just, compta amb un equip de 12 artesanes del Pallars, ha generat 3 col·leccions de productes sota la marca Xisqueta i s´ha convertit en la primera entitat a nivell estatal que produeix, transforma i distribueix 100% pura llana verge de races autòctones i per a venta al detall.
 
De 18:30h a 19:30h es podrà descobrir i provar tot el que es pot fer amb la llana Xisqueta de la mà de les artesanes de l'associació. A partir de les 19:30h, es presentarà la nova col·lecció de la mà de la dissenyadora Marine Mercieux.
 
Col·lecció 2014
 
En la col·lecció d´enguany l´Associació compta amb la col·laboració de la dissenyadora Marine Mercieux. Sota la seva direcció neix una col·lecció de productes d'interiorisme, frescos i inspiradors . El disseny revifa tècniques d'artesania i explora el potencial de la llana. El leiv motiv és 'El teu origen'. Com els objectes ens remeten al seu origen primigeni, a la seva relació amb l´entorn natural, amb les matèries primeres vinculades a les ovelles, plantes i a les formes que forja la terra.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Obrador Xisqueta