Dissabte, 27 d'abril de 2024
lectura

Una vintena d'alumnes del Pallars participen al 20è Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta

Les semifinals han tingut lloc a l'Espai Cultural La Lira de Tremp amb la presència de 9 centres de primària i secundària

Pallars Digital Tremp | 18 de març de 2024 a les 11:14
La semifinal territorial tindrà lloc a Balaguer el 16 de maig | Serveis Educatius del Pallars
Una vintena d'alumnes de nou centres de primària i secundària del Pallars van participar dijous passat en les semifinals comarcals del 20è Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. L’acte, organitzat pel Departament d'Educació, a través els Serveis Educatius dels Pallars i la Fundació Enciclopèdia Catalana, va tenir tingut lloc a l’Espai Cultural La Lira de Tremp.

Aquest certamen té com a objectiu potenciar la lectura, com una manera de desenvolupar el gust per la lectura i l'escriptura, eines bàsiques per a l'aprenentatge. Com a representació institucional, el concurs va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero, i de Rosa Marsol, directora adjunta dels Serveis Territorials d'Educació a l'Alt Pirineu i Aran.
 
En total, van ser set els alumnes seleccionats per a la final territorial en les diferents categories: Aina Naudí Benach, de l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort; Inés Millán Merino, de l’Escola Els Raiers de la Pobla de Segur; Sasha Kryvonosov del col·legi Claretianes de Tremp; Carla Martínez Gabarró del col·legi Claretianes de Tremp; i Ariadna Fraga Mauri, Desiré Medina Medina i Iona Robles Pallarès, de l’Institut de Tremp.

Els centres participants han sigut, per una banda, l'Escola Aeso (Isona), Àngel Serafí Casanovas (Sort), La Closa (Esterri), Els Raiers (La Pobla de Segur), Salàs del Pallars, la Vall Fosca (La Plana de Mont-Ros), Valldeflors (Tremp), Claretianes de Tremp, així com l'Institut de Tremp.
 
L’acte va estar presentat per Manel Muñoz, mentre que el jurat estava format per Àngels Jaimejuan March, M. Carme Obiols Bailo, Josep Maria Ortega Batalla i Pili Oliveres Solé. La semifinal territorial de Lleida se celebrarà a Balaguer el pròxim 16 de maig.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació