Dissabte, 27 d'abril de 2024
alimentació

Vall de Cardós treu a licitació la gestió i explotació de l’agrobotiga de Ribera

L’ajuntament vol que algú la gestioni i dinamitzi, amb la prioritat de crear activitat econòmica i oferir de productes de proximitat

Pallars Digital Vall de Cardós | 14 de març de 2024 a les 11:29
L'agrobotiga s'ubica a l'antiga cantina dels campaments de Copisa | Ajuntament de Vall de Cardós
L'Ajuntament de Vall de Cardós ha tret a licitació la gestió i explotació de la nova agrobotiga de Ribera de Cardós, inaugurada el passat mes de desembre. La Boïga, ubicada a l'antiga cantina, és un espai polivalent, amb una cuina i es tracta d'un lloc diàfan que pot combinar la comercialització d’aliments, la gastronomia i l’oferiment de diverses activitats.
 

El consistori posa l'equipament a disposició d’iniciatives particulars per tal que el gestionin i dinamitzin, amb la prioritat de crear activitat econòmica i oferir un servei al veïnat i als visitants de Vall de Cardós, així com l’oferta de productes de proximitat.
 
El plec de clàusules econòmic-administratives que regeixen el concurs públic per a la concessió es podrà consultar al tauler electrònic de l'ajuntament, al Perfil del Contractant o presencialment a les mateixes oficines del consistori. El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el proper 24 d’abril.

L'espai es va rehabilitar recuperant un dels edificis que formen part del complex dels antics campaments de l'empresa Copisa, i que són propietat de l'ajuntament. Es tracta d'un indret neuràlgic del municipi durant l'època de la construcció del conjunt hidroelèctric a la vall. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació