Dissabte, 27 d'abril de 2024
educació

Neix el Moviment de Renovació Pedagògica dels Pirineus

L'entitat, formada per docents de diferents escoles del territori, vol contribuir a la millora educativa i social de la demarcació i el país

Pallars Digital Pallars | 23 de febrer de 2024 a les 09:50
L’acte de presentació de l’entitat tindrà lloc aquest dissabte a Sort | Canal Camp
Diversos docents d'escoles de l'Alt Pirineu i Aran han constituït el Moviment de Renovació Pedagògica dels Pirineus. L'entitat vol contribuir a la millora educativa i social de la demarcació i el país. La idea va sorgir durant el passat mes d'octubre, arran d'una crida oberta a tots els mestres.

A la "reunió 0" van assistir-hi més de 20 docents d’arreu de les comarques del Pallars i del Pirineu, que van posar-se a treballar per crear un moviment de renovació pedagògica. Així doncs, i arran d’aquella primera trobada, la nova entitat vol vehicular activitats d’interès educatiu per als mestres i professors d'arreu de la demarcació pirinenca.

 

 
A més, el moviment pretén també ser un espai de trobada on compartir el dia a dia de la docència, inquietuds i bones pràctiques, per així col·laborar en la recerca de respostes que garanteixin l’èxit del nostre sistema educatiu públic, que "ha d’estar basat en els principis de qualitat i equitat per a tothom", afirmen.

Tot i la "mala comunicació física de les nostres valls", segons exposen, l’entitat "vol aglutinar professionals de totes les comarques per treballar en xarxa i així cohesionar el territori". L’acte de presentació de l’entitat serà aquest dissabte 24 de febrer a les 12h a la sala del punt d’informació de Turisme de Sort.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació