Diumenge, 28 d'abril de 2024
robatori

​Detenen a l'Horta de Lleida un home amb antecedents per robar un cotxe a Cellers

Els Mossos d'Esquadra el van enxampar després de ser vist mentre cremava cable de coure

Pallars Digital Cellers | 21 de febrer de 2024 a les 15:12
Restes del cable de coure cremat pel detingut a Lleida | Mossos
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 25 anys que suposadament hauria robat un cotxe a Cellers. El van enxampar a la partida dels Canals, a l'Horta de Lleida, després de ser alertats que hi havia una persona en una finca cremant cable de coure. A uns 20 metres de la foguera hi havia el cotxe amb el motor encara calent i a l'interior hi havia restes de cable. L'home va ser localitzat pels agents en un camí proper.

Els fets van passar dimarts pels volts de les 8h del matí i la investigació policial continua oberta per determinar la procedència del cable de coure i si el detingut està implicat en altres delictes contra el patrimoni. Els Mossos l'acusen d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle i un robatori amb força. El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició judicial davant de jutjat en funcions de guàrdia de Lleida.

La investigació, a més, ha permès a la policia relacionar al detingut amb la suposada autoria d'un robatori amb força, comès la matinada del 12 de gener en un magatzem del carrer Josep Sarrate i Fraga de Lleida. Hi van encastar un cotxe a la porta per entrar i robar diners.

Fa unes setmanes, recordem, un robatori de cable de coure va deixar els veïns de Vilamitjana, al terme municipal de Tremp, sense servei de telefonia fixa. En aquell moment, l'alcaldessa de la capital del Pallars Jussà, Sílvia Romero, alertava que darrerament s'ha detectat un increment de robatoris de cablejat de coure a les zones rurals.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació