Dissabte, 27 d'abril de 2024
obres

Joan Talarn destaca la voluntat de la nova biblioteca de Sort de fomentar la literatura pirinenca

El president de la Diputació de Lleida ha visitat l’equipament comarcal, que ha d’obrir les portes al públic en dos mesos

Pallars Digital Sort | 21 de febrer de 2024 a les 09:48
Joan Talarn visitant la nova biblioteca de Sort | Diputació de Lleida
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquest dimarts el municipi de Sort, on ha pogut contemplar la nova biblioteca comarcal, que ha d'obrir les portes al públic en dos mesos. Talarn ha volgut felicitar l'alcalde del municipi, Baldo Farré, per l’esforç de pensar en clau de comarca i per la voluntat de dotar un sentit d’especialitat pirinenca en l’oferta, les propostes de fons bibliogràfic i el foment de la lectura del nou equipament.

 
Acompanyat del diputat i alcalde de Soriguera, Josep Ramon Fondevilla, el president provincial s'ha trobat amb els representants municipals, encapçalats pel mateix alcalde; la primera tinent d’alcaldia, Adelaida Aytés; el tercer tinent d’alcaldia, Jordi Gasia, i el regidor de Cultura, Pere Bàscones.
 
El president de la Diputació ha recordat que el municipi vol obrir la nova biblioteca "amb voluntat de servei a tota la comarca del Pallars Sobirà". "Es tracta, ha assenyalat, de l’última biblioteca que completarà el mapa de lectura pública de Catalunya", mentre que l'edifici comptarà també amb una sala per acollir activitats culturals.
 

Talarn també ha visitat el municipi d'Alins. Foto: Diputació de Lleida

 
Prèviament, Joan Talarn ha anat a Alins, on ha estat rebut pel seu alcalde, Manel Pérez; el primer tinent d’alcaldia, Lluís Ferrer, i el president de l’EMD d’Araós, Josep Maria Poch, amb els quals ha mantingut una reunió de treball, han repassat línies de col·laboració, i han visitat espais de l’entorn de l’ajuntament.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació