Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp venç a Torà i arrabassa el liderat després de la punxada del Ponts (3-0)

El CF Pobla continua enratxat i es desfà del Vilanova de l'Aguda (5-3), mentre que el CB Tremp s'imposa al Tàrrega (64-69)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 19 de febrer de 2024 a les 08:20
Els trempolins se situen al capdavant de la taula després de vàries jornades picant pedra | CF Tremp
El CF Tremp ja és el nou líder de Tercera Catalana després de fer els deures a Torà i gràcies a la punxada del Ponts contra el Vallfogona de Balaguer. Dissabte, els trempolins visitaven un equip que no perdia des del mes novembre, i que va aguantar el tipus durant la primera meitat. No va ser fins al minut 53 que Jordi Durany va obrir la llauna per als pallaresos després d'un rebot afortunat que va acabar al fons de la xarxa.

A partir d'aleshores, els homes d'Albert Segués van buscar matar el partit, i Adrià Codó -pitxitxi de l'equip amb 16 gols- feia el segon al 71. La fam de gol no va aturar-se, i a manca d'un minut pel final Mutu segellava la victòria, que permetia els trempolins dormir líders. Aquest diumenge, la derrota a casa del Ponts per 2 a 3 atorgava la primera posició al Tremp, que posa tres punts de distància amb els pontsicans, i és a cinc del Vallfogona, que acumula 11 victòries en els últims 13 partits.

El Pobla continua enratxat

També va guanyar el CF Pobla, que continua enratxat i ja acumula sis jornades sense perdre, sumant 16 punts consecutius. Així i tot, els poblatans han encaixat el primer al minut 13 després d'una falta d'entesa entre el porter i un defensa local. Malgrat l'ensurt, l'equip va prémer l'accelerador, i en poc més d'un minut, el Pobla remuntava amb un gol de Miki Molleví a la sortida d'un córner i un altre de Lluc Nieto amb d'una gran jugada d'Uly Sánchez.

A la represa, el conjunt blanc-i-vermell va sortir a sentenciar el matx, i en menys d'un quart d'hora Miki i Uly signaven els seus doblets i feien pujar el 5 a 1 al marcador. El Vilanova, però, no va donar el partit per perdut en cap moment, i aprofitant una relaxació dels poblatans van marcar dos gols a les acaballes del partit. Amb aquest resultat, el Pobla és 8è amb 27 punts i continua sense conèixer la derrota des del mes de novembre.

El poblatà Lluc Nieto celebrant un gol amb els seus companys. Foto: TGE

El Rialp trenca la bona dinàmica

Per la seva banda, el FC Rialp va perdre contra el Cervera B per 1 a 2 i trenca la ratxa de cinc victòries consecutives. En un partit molt igualtat entre el segon i el tercer classificat, els homes de Santi Fité encaixaven el primer gol a la sortida del descans, però empataven al 71 gràcies a Jan Roqué.

Semblava que els del Pallars Sobirà tenien la victòria a tocar, però una errada a dos minuts pel final van donar la victòria als cerverins. Així i tot, el Rialp continua a tres punts del líder, que també ha punxat aquest cap de setmana, i la pròxima jornada rebrà la visita dels pallaresos en un duel que podria ser decisiu.

Buscant assegurar la segona plaça

En bàsquet, el CB Tremp A torna a sumar a la pista del Tàrrega B per 64 a 69. Després d'una primera meitat molt igualada, els trempolins van trencar el partit al tercer quart. Els punts de Ramon BrescóConti, Jordi Lloan Txema van ser claus en aquesta nova victòria, la tercera en els últims quatre partits.

Els de Diego Roldán intentaran allargar les bones sensacions, i en les properes setmanes rebran l'Alpicat i el Bellpuig amb l'objectiu d'assegurar la segona plaça. Mentrestant, el filial trempolí va caure a la pista del Vallfogona de Balaguer per 75 a 38. L'equip va aguantar bastant bé fins al segon quart, però la veterania i el físic del rival van ser decisius. Els joves, però, continuen progressant i aprenent.

Finalment, el Pàdel Pallars ha disputat la segona jornada de la lliga, que va començar el cap de setmana de Carnestoltes. El primer equip acumula ja dos victòries -la primera contra el Pont de Suert (1-2), i aquest dissabte s'ha imposat per 2 a 1 al Tàrrega. Per la seva banda, l'equip B -que ha pujat de categoria als despatxos- suma la primera victòria contra el Waps C (2-1), mentre que la setmana passada va caure per 3 a 0 a casa del Tenis Lleida B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1