Dissabte, 27 d'abril de 2024
rescat

Rescaten una persona accidentada mentre feia ruta pel coll de Ratera, a Espot

El ferit, amb una lesió al genoll, va ser traslladat fins a l'heliport de Tírvia, on una ambulància va evacuar-lo fins a l'Hospital del Pallars

Pallars Digital Espot | 12 de febrer de 2024 a les 08:30
Va ser localitzada a la zona sud del coll de Ratera | Bombers
Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest diumenge una persona accidentada mentre feia ruta al coll de Ratera, al terme municipal d'Espot. L'avís es va emetre a les 13:20h, moment en què des del cos es va activar una dotació.
 
A les 13:59h, van localitzar la víctima a la zona sud del coll, i un helicòpter del Grup d'Actuacions Especials dels Bombers (GRAE) va traslladar el ferit, amb una lesió al genoll, fins a l'heliport de Tírvia, des d'on una ambulància va evacuar-los fins a l'Hospital del Pallars de Tremp.
 

Ratxes de gairebé 100 km/h

Tot plegat, en un cap de setmana marcat pel fort vent al nord del Pallars, que a Espot s'ha traduït amb ratxes de gairebé 100 quilòmetres per hora. Aquest fet va obligar a tallar el telecadira del Bosc i la part alta de l'estació d'Espot Esquí. D'altra banda, la nevada d'aquests últims dies ha deixat gruixos de més de 30 centímetres a les estacions del Pallars Sobirà, una neu més que benvinguda.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació