Dissabte, 27 d'abril de 2024
literatura

Literatura i vi s'uneixen de nou a Tremp amb el 12è cicle «Biblioteques amb DO»

Aquest mes de febrer la Biblioteca Pública Maria Barbal tornarà a ser l'escenari d'activitats per a la descoberta del patrimoni vitivinícola del Pallars

Pallars Digital Tremp | 1 de febrer de 2024 a les 10:45
El cicle vol acostar la cultura del vi a les biblioteques públiques catalanes | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp es torna a sumar, a través de la Biblioteca Pública Maria Barbal i el programa Al teu gust, aliments del Pallars, al projecte Biblioteques amb Denominació d'Origen (DO). El projecte unirà per dotzena vegada el vi i la literatura, posant l'accent en el món del còmic.
 
Les activitats centrals d'aquesta edició seran, d'una banda, el taller de creació de còmic i manga In vino veritas per a nois i noies, que tindrà lloc el dissabte 3 de febrer, i compta amb el suport del Servei de Biblioteques. Per altra banda, el taller de pintura Wine and Art, a càrrec d'El Cau de l'Art, que compta amb el suport del Geoparc Orígens i que tindrà lloc el dijous 15 de febrer.
 
A més, en aquesta ocasió i amb la col·laboració del projecte Fem Pallars de dinamització comercial, s'ha organitzat l'acció de dinamització Descobreix els vins del Pallars al Comerç de Tremp amb l'objectiu d'involucrar el sector comercial en la vida cultural i l'activitat pública.

Com és habitual, totes les activitats adreçades al públic adult inclouen un tast de vi de cellers del Pallars. En aquesta ocasió els cellers participants són els cellers Vila Corona, Sauvella i Miquel Roca.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació