Dissabte, 27 d'abril de 2024
Curses de muntanya

Abel Carretero guanya la marató de La Llanera Trail de Sabadell batent un nou rècord

L'atleta establert al Pallars va finalitzar la cursa de 43 quilòmetres amb un temps de 3 hores, 21 minuts i 50 segons

Pallars Digital Pallars | 30 de gener de 2024 a les 12:45
Carretero creuant la meta aquest passat diumenge a Sabadell | Cedida
El corredor Abel Carretero ha tornat a demostrar el seu gran nivell imposant-se a la marató de La Llanera Trail de Sabadell, de 43 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell. L'atleta establert a Vilamur va completar la prova amb un temps de 3 hores21 minuts 50 segons, batent el rècord de la competició.

Carretero es va imposar a Pau Capell, guanyador de l'Ultra Trail del Montblanc, entre d'altres, amb qui va compartir els primers 30 quilòmetres. Al final, el corredor nascut l'any 1991 es va poder escapar, aconseguint la segona victòria del 2024 després d'imposar-se a la Trail Zoquetes -a l'Aragó- dos setmanes abans, on també va batre el rècord de la cursa.

Amb aquesta nova fita al sac, el de la Pobla de Mafument ja pot centrar-se al cent per cent en la Transgrancanaria, de 126 quilòmetres, que tindrà lloc el pròxim 23 de febrer i per la qual Carretero porta entrenant des de l'octubre passat.

De fet, aquesta setmana ja serà a l'illa de Gran Canària entrenant sobre el terreny per acabar la preparació. En declaracions a Pallars Digital, Abel Carretero s'ha mostrat "content i satisfet de com ha començat la temporada".

A més, es veu "amb molta confiança i moltes ganes de seguir millorant i progressant". Respecte a la Transgrancanaria, afirma que "serà una de les curses amb més nivell de l'any, i això encara em motiva més a anar-hi a lluitar per estar davant a les primeres posicions".