Dissabte, 27 d'abril de 2024
mobilitat

En marxa dos noves línies de transport a la demanda de tarda a Sort

Entraran en funcionament aquest proper divendres a les línies del Batlliu i de la Vall d’Àssua i estaran disponibles dos dies a la setmana

Pallars Digital Sort | 30 de gener de 2024 a les 10:00
Taxistes del servei a la demanda del Pallars Sobirà, en imatge d'arxiu | ACN
Sort posarà en marxa dos noves línies de transport a la demanda de tarda a partir d'aquest divendres 2 de febrer. Estaran disponibles dos dies a la setmana i connectaran la capital comarcal amb els pobles de la Vall d'Àssua i el Batlliu. En concret, el servei operarà tots els dimecres i divendres, excepte durant els mesos de juny, juliol i agost.

El cost del servei serà d’un euro per viatge, amb prèvia reserva de plaça trucant el dia abans. D'altra banda, i per baixar a Sort durant la tarda, els usuaris podran utilitzar les places del transport escolar de cada localitat, un cop aquests hagin deixat els escolars.
 

Horaris de la línia del Batlliu. Foto: Generalitat de Catalunya

 
Per una banda, la línia del Batlliu sortirà de Sort a les 20h i arribarà a Bressui a les 21h després de passar per CastellvinyOlpPujaltEnvinyLlarvenSanta Creu i Montardit de Dalt. Mentrestant, la línia de la Vall d'Àssua partirà de la capital a la mateixa hora, i farà parada final a Llessui a les 20:30h, passant per La BastidaAltron, SorreBernui Seurí.
 

Horaris de la línia de la Vall d'Àssua. Foto: Generalitat de Catalunya


En total, amb aquestes dos noves línies de transport a la demanda de tardes, el servei es prestarà quatre dies a la setmana al municipi de Sort: dimarts i dijous, en horari de matí i dimecres i divendres en horari de tarda.

 
La posada en marxa d'aquest servei arriba pocs mesos després que el grup municipal Gent de poble demanés millores en aquest sentit. Concretament, havien entrat una instància al Consell Comarcal del Pallars Sobirà per habilitar línies a la demanda arreu de la comarca, i d'acord amb les necessitats dels respectius municipis. En el cas de Sort, Gent de poble reclamava tres línies noves a la tarda per garantir el servei de transport durant la setmana.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació