Dissabte, 27 d'abril de 2024
habitatge

La pressió social atura el desnonament d'una família de Rialp

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del Pallars havia convocat una concentració per evitar l'expulsió

Pallars Digital Rialp | 19 de gener de 2024 a les 11:40
Imatge de la concentració per aturar el desnonament | Cedida
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) del Pallars ha aconseguit aturar el desnonament d'una família de Rialp previst per aquest divendres al matí. La PAH havia convocat una concentració a la plaça de les Escoles del municipi per intentar evitar l'expulsió, promoguda pel fons voltor Anticipa.
   
La manifestació ha reunit una cinquantena de persones, que han donat suport a la família, la qual s'havia vist abocada a tancar la seva empresa a causa de la crisi. A banda de la PAH, hi han participat membres del Sindicat d'Habitatge del Pallars Sobirà, el sindicat CGT, la Marea Pensionista, així com veïns i veïnes de Rialp i dos alcaldes de la comarca, concretament, el de Rialp, Gerard Sabarich; i el de Sort, Baldo Farré.

L'execució de desnonament s'havia programat després que -segons indica la PAH- Anticipa rebutgés seguir negociant amb la família per trobar una solució. Ara, amb el desnonament aturat, des de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca assenyalen que continuaran negociant per trobar un lloguer social, així com la condonació del deute de la família.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació