Diumenge, 28 d'abril de 2024
feina

El Pallars Jussà contracta tres persones en una nova línia del programa «Treball i Formació»

Els participants donaran suport durant 12 mesos a diferents tasques en equipaments comarcals, espais naturals o senders

Pallars Digital Tremp | 3 de gener de 2024 a les 10:46
Dos de les persones contractades en el marc del programa | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha implantat una nova línia dins del programa de Treball i Formació que han suposat la contractació de tres persones per un període de 12 mesos.

Aquesta convocatòria està impulsada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), finançada per la Generalitat de Catalunya i cofinançada per la Unió Europea. Aquest programa té com a objectiu facilitar a les persones joves en situació d'atur una inserció en el món laboral millorant la seva ocupabilitat i l'adquisició de competències bàsiques mitjançant cursos de formació.

Els participants en aquest programa donaran suport a diferents tasques en equipaments comarcals, espais naturals senders, i disposaran d’un d’acompanyament que els facilitarà suport i orientació durant l’execució del mateix.

Cal dir, que el Consell Comarcal del Pallars Jussà implementa aquest tipus d’accions des del 2013 i que, entre aquesta i altres línies del programa Treball i Formació del SOC, actualment estan treballant dins de l'ens comarcal 12 persones.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació