Dissabte, 27 d'abril de 2024
política

ERC Pallars Jussà i Junts per Tremp renoven les seves executives

Els republicans han escollit Valença Castells com a presidenta, i els juntaires trien Jaume Magrí com a cap de la secció local

Pallars Digital Tremp | 4 de desembre de 2023 a les 15:00
La nova executiva comarcal d'Esquerra Republicana Pallars Jussà | ERC
Esquerra Republicana del Pallars Jussà ha renovat la seva executiva comarcal durant el darrer congrés celebrat a Tremp. La llista liderada per Valença Castells a la presidència i Enric Rius a la secretaria general ha estat escollida per unanimitat. És el primer cop que l'executiva dels republicans a la comarca està liderada per una dona.

Durant el congrés, els militants han tingut un emotiu record per a Antoni Flores, president comarcal des del 2020 i traspassat durant el mes de maig. La nova executiva, paritària, consta de nou persones provinents d'àmbits i disciplines diferents: Eva Fiter és la nova secretària d’Organització; Toni Millet ocupa la secretaria de Finances, Sònia Clotet, la d’Imatge i Comunicació, i Pol Oliva es farà càrrec de Política Municipal.
 
D'altra banda, Maria Pilar Cases s'ocupa ara de la secretaria de Feminismes, Jordi Navarra de la secretaria de Transició Ecològica, mentre que Enric Rius és el nou secretari de Ciutadania i Josep Ardanuy el d’Acció Territorial.

La nova presidenta, Valença Castells, ha destacat que "estarem aquí per donar suport, acompanyament i col·laboració als nostres càrrecs electes i ratificar i millorar la nostra presència a tots els municipis". "Volem ser el pal de paller de l'independentisme d'esquerres del Pallars", ha afegit. Per altra banda, la militància ha escollit Josep Ardanuy com a representant de la comarca al Consell Nacional d’Esquerra Republicana.
 
 

Jaume Magrí, nou president de Junts per Tremp

Els associats de l’agrupació de Tremp de Junts per Catalunya han escollit Jaume Magrí com a president del comitè local. Magrí, que a les últimes eleccions municipals va formar part de la candidatura de Junts per Tremp, ha estat escollit amb un ampli suport. La seva ha estat l’única candidatura presentada i pren el relleu de l’anterior presidenta, Rosa Melines.

També formen part de la nova executiva local Quim Delgado, la mateixa Rosa Melines, Joan Pujol, Mònica Sáez, Ferran Albert i Carles Badia. L’objectiu principal de la nova executiva, segons el seu nou president, és continuar la feina de difusió als trempolins i trempolines del projecte de Junts per Tremp iniciat amb l’anterior executiva i amb la candidatura encapçalada pel Quim Delgado a les passades eleccions municipals. 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació