Diumenge, 19 de maig de 2024

El premi 'Vent de Port' celebra la seva 20a edició a la Biblioteca de Tremp

Prop d'un centenar de persones van assistir ahir al matí a la presentació del llibre a Tremp

Pallars Digital 31 de març de 2014 a les 08:31
La Biblioteca Pública Maria Barbal ha estat escenari aquest diumenge de la presentació del XXè premi del Vent de Port que convoca l´entitat trempolina La Casa del Sol Naixent, on hi han assistit prop d'un centenar de persones.
 
L´acte va estar conduït per Víctor Orrit, alcalde de Tremp; Dani Monclús, membre de La Casa del Sol Naixent, Xavier Baulies fundador del premi; Carles Castell, membre del jurat i guanyador de l'edició anterior; i Albert Garriga, guanyador de la d'enguany amb el relat 'Magranes'.
 
Aquest any es compleixen 20 anys del premi de recull de contes, així com el 40è aniversari de l´entitat trempolina La Casa del Sol Naixent. Va a ser en el 20è aniversari de l´entitat que es va crear el recull de contes, que té una dotació econòmica de 2.100EUR aportada per l´Ajuntament de Tremp.
 
Destaca la gran quantitat i qualitat de les obres presentades. En total s´han presentat més de 130 contes d´arreu dels Països Catalans.
 
Per acabar l´acte, el guanyador del XXè Vent de Port, Albert Garriga, va llegir el seu relat. Tot seguit, es va procedir a inaugurar una exposició que recull les il·lustracions de les 20 edicions del Vent de Port, una iniciativa de La Casa del Sol Naixent per commemorar el 20è aniversari del concurs. La mostra es podrà visitar durant el mes d´abril a la Biblioteca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor