Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla es desunfla a la segona meitat i cau contra l'Andorra B (1-2)

El CF Tremp suma la tercera victòria consecutiva a Artesa de Segre (1-4) i es manté a tocar del liderat, mentre que el FC Rialp perd a Ivars d'Urgell (3-1)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 4 de desembre de 2023 a les 08:30
Els poblatans continuen sense trobar el camí de la victòria ni del gol | TGE
No sentenciar el partit va ser una autèntica condemna per al CF Pobla. Els poblatans rebien aquest diumenge l'Andorra B, un dels pocs equips que tenien per sota, i que arribava curt d'efectius. La sort semblava estar de cara per als homes de Ramon Ordi, que sortien forts i amb ganes de mossegar. Al minut 6, Uly feia el primer amb un potent xut a l'esquerra del porter.

A partir d'aleshores, però, el Pobla no va ser capaç de culminar l'actuació. La pilota no entra, i això està sent molt perjudicial, i a la llarga mortal. Davant d'això, el rival es va créixer i a les portes del descans una rematada dels andorrans finalitzava amb un gol en pròpia porteria dels blanc-i-vermells.

La segona meitat va tenir un guió semblant, amb els poblatans intentant arribar a porteria de totes les maneres possibles, però amb un Andorra molt sòlid. Al minut 78, i en la segona oportunitat que tenien en tot el partit, els visitants feien el gol de la victòria, una autèntica gerra d'aigua freda per al Pobla, que cau en llocs de descens.

No sentenciar el partit va ser una autèntica condemna per als poblatans, que cauen al descens. Foto: TGE

Continua la lluita pel liderat

En l'altra cara de la moneda, el CF Tremp continua lluitant pel liderat, i dissabte es va imposar a l'Olímpic d'Artesa de Segre després de remuntar el gol inicial. La lògica, novament, es va complir: claves mossegada i el Tremp te la tornarà amb més força. Dit i fet. Abans del descans, Adrià CodóJony Jordi Durany capgiraven el marcador amb solvència per als del Pallars Jussà.

A la segona meitat, tot i que els d'Artesa van intentar trobar el gol i la remuntada, els trempolins van mantenir el tipus, i van descartar qualsevol possibilitat de sorpresa. Finalment, al minut 82, Mutu feia pujar l'1 a 4 que dona tres punts vitals al Tremp, que dissabte se'n va anar a dormir líder. Malauradament, el Ponts no va fallar diumenge al derbi de la Noguera, i els del Pallars hauran d'esperar una nova ensopegada -i continuar guanyant- si volen ser primers amb totes les de la llei.

Mentrestant, a Quarta Catalana, el FC Rialp va sumar una nova derrota, aquest cop a Ivars d'Urgell. Un camp maleït, especialment per a l'entrenador Santi Fité, que tampoc va poder guanyar-hi en anys anteriors amb el Pobla. Els del Pallars Sobirà es van avançar amb un gol matiner de Nil Arauz, però dos minuts després els locals van empatar tot i unes mans clares no assenyalades per l'àrbitre. El gol rival va precedir la remuntada, i en poc més de dos minuts l'Ivars aconseguia dos dianes més.

Els joves continuen creixent

Per la seva banda, el CB Tremp B va perdre diumenge a la pista del Torrefarrera per 53 a 48. Tot i que els resultats no acompanyin, l'actuació dels trempolins va ser exemplar, tal com explica el seu entrenador, Diego Roldán. "Vam tenir opcions de guanyar fins al final i vam competir molt bé", assenyala. El duel es va decidir a cara o creu, i malgrat la derrota, els joves jugadors s'estan adaptant a la categoria, i van competir de tu a tu amb el rival.

El Pàdel Pallars cau amb el cap ben alt a la Copa Catalunya

I aquest cap de setmana també ha vist el final de l'aventura del Pàdel Pallars a la Copa Catalunya. Els dos equips van caure a quarts de final per 3 a 0, el primer contra el CT Calonge i el B contra l'Indoor Lloret, dos rivals amb un gran nivell. El club, l'únic de Lleida que havia dut dos equips a la competició, finalitza així la temporada amb el cap ben alt, i tornarà al febrer encara més fort i amb ganes de seguir trencant esquemes.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1