Diumenge, 28 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Quines estacions d'esquí serán més econòmiques aquesta temporada?

Espot i Port Ainé es troben entre les estacions de Catalunya on els preus del forfet i l'allotjament són més baixos

Redacció Pallars | 1 de desembre de 2023 a les 08:00
Una esquiadora en una estació d'esquí catalana | Arxiu
La temporada d'esquí està a punt d'arribar. Les pistes d'esquí atreuen amants de la neu de diferents nivells i procedències, i amb raó. Ja sigui en família, amb amics o solitari, hi ha molts incentius per llençar-se a les pistes. No obstant això, si s'afegeixen els costos d'allotjament i el preu dels forfets, els preus poden disparar-se fàcilment. Per això ens preguntem: quines són les estacions d'esquí més econòmiques de Catalunya?

Holidu, el portal de reserves d’allotjaments vacacionals, ha dut a terme un estudi per determinar quines estacions d'esquí ofereixen els preus més econòmics. Per a això, es van avaluar els preus del forfet per dia i els preus de l'allotjament per nit i per persona. Estigueu atents a la llista de les millors estacions d’esquí per visitar aquesta temporada i prepareu-vos per llençar-vos pels mantells blancs que aviat cobriran les muntanyes, sense necessitat de fer molt mal a la butxaca.
 

1. Espot Esquí, Pallars Sobirà | 70 €

Amb 24 quilòmetres de pistes, Espot Esqui s'ha consolidat com una destinació atractiva per als amants de l'esquí i també com la més assequible per visitar aquest pròxim hivern. Ofereix un forfet d'un dia a 36€, tant en temporada alta com baixa, garantint accessibilitat econòmica per a tots els entusiastes de la neu. Les opcions d'allotjament varien des de 20€ a 48€ per nit, proporcionant una gamma adaptada a diferents pressupostos. En total el preu per visitar i allotjar-se en aquest indret, suma un preu mitjà de 70€ per dia. Sense dubte Espot Esqui promet una experiència d'esquí memorable.

 Total superfície esquiable: 24 km  ///  Preu per km de pista: 2,98 € 
 

2. Port Ainé, Pallars Sobirà | 76 €

En segon lloc, del rànquing trobem Port Ainé. Amb 27 quilòmetres de pistes, Port Ainé destaca per la seva combinació de diversió a les pistes i accessibilitat econòmica. Els forfets d'un dia tenen un preu de 41€, tant en temporada alta com baixa, assegurant preus constants i atractius. L'allotjament oscil·la entre 29€ i 40€ per nit, oferint opcions per a tots els gustos i butxaques. Amb un preu mitjà de 76€ per dia, Port Ainé emergeix com una destinació d'esquí equilibrada i accessible.

 Total superfície esquiable: 27 km  /// Preu per km de pista: 2.83 €
 

3. Boí Taüll, Alta Ribagorça | 77 €

Completant el podi trobem Boí Taüll. Amb 41 quilòmetres de pistes, aquesta estació d'esquí captiva amb la seva àmplia oferta i la promesa d'una experiència d'esquí emocionant. Els forfets d'un dia tenen un preu de 45€ durant tota la temporada, assegurant preus competitius per als amants de l'esquí. L'allotjament varia entre 24€ i 39€ per nit, adaptant-se a diferents pressupostos i preferències. Amb un preu mitjà de 77€ per dia, Boí Taüll destaca com una destinació d'esquí perfecte al cor dels Pirineus.

 Total superfície esquiable: 41 km  /// Preu per km de pista: 1.85 €
 

4. Port del Compte, Solsonès | 77 €

Amb 40 quilòmetres de pistes, Port del Compte ofereix una combinació única de preus competitius i diversió a les pistes. Els forfets d'un dia tenen un preu de 39€ en temporada alta i 32€ en baixa, proporcionant opcions flexibles per a tots els amants de l'esquí. L'allotjament oscil·la entre 40€ i 43€ per nit, oferint opcions per a totes les butxaques. Amb un preu mitjà de 77€ per dia, Port del Compte es presenta com una destinació de neu irresistible molt a prop de Barcelona.

 Total superfície esquiable: 40 km  /// Preu per km de pista: 1.92 €
 

5. La Molina, La Cerdanya | 96 €

Amb 71 quilòmetres de pistes, La Molina s'erigeix com una destinació de primera classe per als amants de l'esquí, amb una àmplia varietat de pistes i serveis. Els forfets d'un dia tenen un preu de 49€ en tot moment, garantint una experiència consistent i de qualitat. L'allotjament oscil·la entre 39€ i 54€ per nit, oferint opcions de luxe i confort per als esquiadors més exigents. Amb un preu mitjà de 96€ per dia, La Molina promet una experiència hivernal inoblidable.

 Total superfície esquiable: 71 km  /// Preu per km de pista: 1.35 €

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació