Dissabte, 27 d'abril de 2024
pallars actiu

Carles Rabaneda agafa el relleu de Josep González a la presidència de PallarsActiu

El nou president compta amb experiència consolidada dins el sector turístic d’activitats d’aventura amb Roc Roi

Pallars Digital Pallars | 1 de desembre de 2023 a les 09:00
Carles Rabaneda amb el president sortint, Josep González | Pallars Actiu
El pallarès Carles Rabaneda és el nou president de PallarsActiu en substitució de Josep González. El canvi s'ha fet efectiu en el darrer consell d'administració de l'entitat, i després que González hagi presentat la seva renúncia a raó de la seva llarga trajectòria de 10 anys presidint l'organisme.

 
Tot i deixar el càrrec, el president sortint continuarà formant part de PallarsActiu com a president d'honor i membre del consell d'administració de l'entitat. Josep González és també president d'honor de Pimec i de la seva fundació.
 
Mentrestant, el nou president de PallarsActiu, Carles Rabaneda, també dirigeix l'empresa Roc Roi, i compta amb una activitat consolidada i referent al sector turístic d’activitats d’aventura. Assumeix el relleu tot continuant amb la seva trajectòria a PallarsActiu com a soci, membre del consell assessor i del consell d’administració. 

Rabaneda, arrelat al territori, treballa per dinamitzar els projectes amb valor afegit que s’esdevenen i contribueix amb la seva experiència a l’assessorament i suport que necessita PallarsActiu.
 
En aquest sentit, ha expressat que cal donar continuïtat a tots els projectes endegats i fomentar-ne de nous, així com la recerca de nous finançaments pels projectes que es vulguin desenvolupar al Pallars. El nou president continua amb el propòsit de forjar projectes de manera transversal i amb el suport publicoprivat de les entitats que formen part de l’accionariat. 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació