Diumenge, 28 d'abril de 2024
Trànsit

Tall de trànsit la matinada del 5 de desembre a la C-13 a Cellers per obres

La circulació es desviarà durant unes hores pels Masos de Llimiana i la carretera C-1412b

Pallars Digital Castell de Mur | 1 de desembre de 2023 a les 19:20
Plànol amb els diferents talls i llocs de senyalització | Gruas Constructora
La nit del 4 al 5 de desembre, la carretera C-13 entre Cellers i el pont de Monares -el desviament cap a Llimiana- estarà tallada en tots dos sentits entre les 12h de la nit i les 5h de la matinada. El motiu són les obres de construcció d'un pont que connectarà l'estació de tren amb la futura via verda de Terradets, destinada al pas de ciclistes i vianants.

 
En aquest sentit, els vehicles provinents de Lleida tindran pas alternatiu per la carretera C-1412B, que discorre per l'altre costat de l'embassament, pels Masos de Llimiana, i connecta amb Vilamitjana i Tremp. Així mateix, els cotxes que vagin en direcció a la capital del Segrià des de Tremp també hauran d'agafar aquesta via.

Paral·lelament, i a banda de la senyalització pròpia a l’entorn de la passera, es disposarà d'operaris al llarg del recorregut per indicar als vehicles que la carretera estarà tallada. Tal com es pot veure al mapa que acompanya aquesta notícia (punt G), el primer se situarà a la rotonda dels Països Catalans de Tremp, i el següent (punt F), a l'encreuament entre la carretera C-13 i la C-1311 cap a Pont de Montanyana.

El tercer operari (punt E) estarà situat a l'entrada de Palau de Noguera; el quart (punt D) a la glorieta en direcció a Guàrdia de Noguera, mentre que el darrer (punt C) es trobarà a la mateixa entrada del poble de Cellers. Per altra banda, a l'altre costat (punt A), un altre operari desviarà els vehicles pel pont de Monares en direcció a la C-1412b.

La previsió és que el tall duri cinc hores, de les 12h a les 5h de la matinada, i que a partir de llavors la circulació es torni a normalitzar.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació