Diumenge, 28 d'abril de 2024

Falta de professorat a la Pobla de Segur

Carta al director de la presidenta de l'AFA de l'Institut de la Pobla de Segur, Montse Navarri

Opinió Pallars | 28 de novembre de 2023 a les 10:53
Alumnes a l'entrada de l'Institut de la Pobla de Segur | M. Lluvich / ACN
Senyor director,

Com a Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'Institut de La Pobla de Segur, volem denunciar que els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO que cursen francès encara no tenen professor titular d'aquesta assignatura.

D'ençà que va començar el curs acadèmic, el 6 de setembre, el Departament d'Educació no ha estat capaç d'assignar un professor de francès per als nostres fills i filles. La cosa s'agreuja si pensem que el nostre és 1 dels 5 centres que cursen Batxibac a la província de Lleida.

Recentment, s'ha creat la delegació territorial d'Educació a l'Alt Pirineu i Aran, que havia de millorar el servei, però encara ha agreujat més les mancances del nostre territori.

Com a famílies d'aquests alumnes, estem preocupades per aquesta situació i en les conseqüències que això pot portar per als nostres fills. Ens agradaria que es prenguessin les mesures necessàries per resoldre com més aviat millor aquest fet i, en la mesura del que sigui possible, evitar que això torni a passar.

Cordialment,

Montse Navarri Ginestà
Presidenta AFA Institut de Pobla de Segur 
 
 Avís:
Els continguts publicats a la secció del lector Dis la teva! no necessàriament s’adiuen a la línia editorial de Pallars Digital. Aquest mitjà no es fa responsable de les opinions que aquí s’hi expressen.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació