Diumenge, 28 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla encaixa una altra golejada contra el líder Ponts (1-4)

El CF Tremp empata a domicili contra el Vilanova de l'Aguda (2-2) i el FC Rialp s'endú la victòria del camp del Butsènit (2-3)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 20 de novembre de 2023 a les 08:30
Els visitants van dominar el partit amb claredat, demostrant la seva condició de líder invicte | TGE
El CF Pobla no ha pogut amb el líder de la categoria, el Ponts, que aquest diumenge ha demostrat amb claredat perquè ocupa invicte aquesta posició. Amb un joc de toc sublim, una defensa sòlida i un atac imponent, els visitants han dominat el partit gairebé de manera absoluta. La defensa poblatana -amb baixes importants- no ha sigut capaç d'aturar la multitud d'envestides del rival, que al descans ja guanyava per dos gols de diferència.

A la represa, el Pobla ha intentat per tots els mitjans retallar distàncies, però l'encert no està sent la virtut dels pallaresos. Dues dianes més del Ponts han sentenciat el matx, i el gol final de Lluc Nieto no ha maquillat una altra mala actuació dels poblatans, que acumulen dues golejades consecutives i un parell de jornades sense guanyar

Per la seva banda, i tot empatar a dos gols, la jornada tampoc ha estat del tot positiva per al CF Tremp, que va cedir un empat als darrers minuts a Vilanova de l'Aguda. Després gol local al 25, Adrià Codó aconseguia l'empat cinc minuts després. A la segona meitat, el retornat Jony Gázquez capgirava el marcador des del punt de penal, però als darrers minuts el Tremp va abaixar la intensitat, i el Vilanova igualava les tornes quan faltava poc pel xiulet final.

A Quarta Catalana, el FC Rialp continua guanyant terreny als primers llocs de la classificació després d'imposar-se al Butsènit per 2 a 3. Els de Santi Fité es van avançar a la mitja hora de joc gràcies a Pau Vilajosana, però els locals empataven a les portes del descans. La igualtat es va mantenir fins al 57, quan Jose Alberto marcava el segon per als del Pallars Sobirà, i Adrià Ovando ampliava encara més la distància 13 minuts més tard. El gol final, del Butsènit, però, no va impedir que el Rialp sumés la cinquena victòria de la temporada, que el situa tercer a la taula.

En bàsquet, el primer equip del CB Tremp ha sortit escaldat de la pista del Balaguer. Un mal inici de partit no va impedir els de Diego Roldán capgirar el marcador tot i que el poc encert des de la línia de tres. Al tercer quart, però, als trempolins se'ls ha escapat el partit, i la mala actitud defensiva ha permès els de la Noguera remuntar. El final a cara o creu ha caigut del costat dels locals, i el 53-47 suposa la tercera derrota del Tremp, que continua líder tot i que amb un partit més.

Per la seva banda el filial del club trempolí va caure de manera clara a casa de l'Alcarràs per 67 a 35. L'equip va haver de suplir les múltiples baixes amb nombrosos cadets, i el matx va ser una bassa d'oli per als locals, que van fer valer la seva superioritat des del primer minut.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1