Diumenge, 28 d'abril de 2024
futbol

El «Pep Summer Camp» tornarà a Rialp del 24 de juny al 14 de juliol

És la quarta vegada que el campus de futbol de Pep Guardiola té lloc al Pallars Sobirà i enguany espera superar els 600 inscrits

Pallars Digital Rialp | 16 de novembre de 2023 a les 11:00
L'entrenador del Manchester City amb els participants de la 3a edició del campus | Pep Summer Camp

El Pep Summer Camp, el campus de futbol de Pep Guardiola, tornarà per quarta vegada consecutiva a Rialp del 24 de juny al 14 de juliol. Així ho ha confirmat a Pallars Digital el regidor d'Esports del municipi, Jordi Altieri, que s'ha mostrat molt satisfet per la notícia, tot assegurant que demostra la "confiança" que té l'entrenador de Santpedor amb Rialp. "És un premi a una tasca de tot any", assegura.

Enguany, el campus tornarà a comptar, com en l'edició anterior, amb tres torns, i s'espera que enguany es puguin superar els 600 inscrits. En aquest sentit, Alteri ha volgut destacar la qualitat de les instal·lacions esportives del municipi, especialment del camp municipal Jaume Bonell, que té una alta demanda durant l'estiu amb la celebració d'altres competicions.



Respecte als participants del campus, Altieri ha posat en valor que cada vegada "venen més noies futbolistes" i també entrenadors d'alt nivell d'arreu de l'estat. D'altra banda, el regidor d'Esports celebra l'impacte econòmic positiu que té el Pep Summer Camp per al municipi, i també per a la comarca gràcies a l'afluència de gent que durant aquelles dates visita i consumeix a la zona.

Així mateix, el regidor ha volgut destacar la importància dels equipaments del poble, com ara l'Hotel Condes del Pallars, on s'allotgen futbolistes i monitors. Un fet que genera tranquil·litat als pares de les joves promeses, ja que poden desplaçar-se fins als terrenys de joc sense necessitat d'utilitzar autocars.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació