Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp remunta i guanya el Golmés als últims 10 minuts (5-2)

El CF Pobla cau golejat a Vallfogona de Balaguer (5-0) i el FC Rialp s'imposa amb solvència al Sant Ramon (4-0)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 14 de novembre de 2023 a les 08:00
Els trempolins han tornat a demostrar la seva gran capacitat de reacció | CF Tremp
El CF Tremp ha demostrat una jornada més la seva gran capacitat de reacció quan el partit se li posa en contra. També que no s'arronsa contra rivals potents, i el d'aquest diumenge, el Golmés, sense dubte ho era. Així i tot, els trempolins obrien la llauna al minut 9 gràcies a Javi Gonzàlez, però poc després els del Pla d'Urgell feien l'empat, i a la sortida del descans capgiraven el marcador.

L'empenta i les ganes de mossegar del Tremp, però també l'expulsió d'un rival per doble groga, van marcar els minuts finals de partits. Al 78, el capità Miki Sirvant -que havia sortit de la banqueta poc abans- feia el 2-2, i dos minuts més tard, Adrià Codó tornava a situar el marcador a favor dels de casa. Els del Jussà encara van tenir prou temps perquè el mateix Codó i després Albert Gironès marquessin dos gols més. Al Tremp no se l'ha de donar mai per mort. Cinc victòries al sac i quarts a la lliga. El Pedrasanta és un fortí encara inexpugnable.

La ressaca del clàssic passa factura

En l'altra cara de la moneda, al CF Pobla la ressaca de la victòria del clàssic no li ha anat massa bé. Aquest dissabte a Vallfogona de Balaguer, pocs efectius, poc joc i mala combinació de pilota. Resultat: golejada del rival per 5 a 0. Jugar a casa sembla fàcil i fora pot suposar un autèntic calvari per als poblatans. "Desastre total. Cal reflexió i molt treball" diuen des del club. Amén, que dirien a missa. I diumenge, visita del líder.

Mentrestant, el FC Rialp ha tornat a assaborir la victòria a casa, i aquest diumenge ha superat amb solvència el Sant Ramon per 4 a 0. El primer dels del Sobirà va ser obra de Mhamed al minut 10, i a les portes del descans Josep Cervós feia el segon gol. A la represa, Adrià Ovando ampliava encara més la distància al 66, mentre que Haytam arrodonia l'actuació del Rialp al 85.

A post shared by FCRialp (@fcrialp)

En bàsquet, el primer equip del CB Tremp se situa líder provisional de Primera Territorial. Els trempolins van imposar-se al Bellpuig per 60 a 41, en un partit on l'equip va prendre la iniciativa a partir del segon quart. Jordi Lloan, amb 23 punts, va ser el màxim anotador de l'equip.

Per la seva banda, el filial del club finalment ha sumat la primera victòria després de vèncer el Torà per un ajustat 59 a 56. Malgrat anar per darrere durant el primer quart, els de Diego Roldán van fer mans i mànigues per guanyar en un matx on va haver-hi fins a sis canvis de guanyador i sis empats. El salassenc Gerard Castells es va coronar amb 24 punts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1