Diumenge, 28 d'abril de 2024
guerra a gaza

Més d'un centenar de persones es manifesten a Tremp en suport al poble palestí

Diverses persones han agafat la paraula per assenyalar les morts i el patiment arran de l'atac d'Israel a Gaza

Pallars Digital Tremp | 7 de novembre de 2023 a les 12:30
Imatge dels manifestants amb banderes palestines | Cedida
La població del Pallars continua mobilitzant-se en favor de Palestina. Més d'un centenar de persones s'han concretat aquest dilluns al vespre davant l'Ajuntament de Tremp per mostrar el seu suport i solidaritat cap al poble palestí. La marxa ha prosseguit pels carrers de Tremp i ha fet aturada, de nou, a la rambla Doctor Pearson.

Els manifestants han exhibit pancartes i consignes reclamant la pau a la franja de Gaza, on després d'un mes de conflicte ja han mort més de 10.000 persones a causa dels bombardejos de l'estat d'Israel.

Durant l'acte, diverses persones han pres la paraula per assenyalar les víctimes i tot el patiment causat en aquesta zona del Pròxim Orient. Els concentrats també han demanat que s'aturin els atacs a la població indefensa, els bombardejos a hospitals i ambulàncies, i totes les hostilitats.
 

Els manifestants concentrats a la rambla doctor Pearson de Tremp. Foto: Cedida


A més, s'han fet crítiques contra els governs i organismes internacionals "que no escolten les demandes de pau i que no són actius per la resolució real i justa del conflicte". La manifestació ha acabat amb el crit "Totes i tots ara som Palestina", mentre que els organitzadors assenyalen que continuaran sortint al carrer per cridar "No és una guerra, és un genocidi!".
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació