Dissabte, 27 d'abril de 2024
drogues

Els Mossos desmantellen una altra plantació de marihuana a Senterada

La policia catalana va comissar divendres unes 3.000 plantes en un nou episodi del macrooperatiu contra el cànnabis al Pallars Jussà

Pallars Digital Pallars | 30 d'octubre de 2023 a les 11:30
Imatge d'arxiu d'una plantació intervinguda | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van desmantellar el passat divendres una nova plantació de marihuana al municipi de Senterada. Segons Segre, la policia catalana va comissar unes 3.000 plantes en un nou episodi del macrooperatiu contra el cànnabis al Pallars Jussà.

 
Del total confiscat, 2.000 plantes eren seques i 1.000 en creixement, mentre que també es van trobar quatre bosses amb cabdells en dos hivernacles. Durant la batuda no es va produir cap detenció, atès que els Mossos no van trobar ningú dins la plantació.
 
A mitjan setembre, la policia catalana ja va desmantellar una plantació de marihuana a Senterada i una altra a la Vall Fosca. Una operació antidroga que es va saldar amb nou detinguts.

Una setmana abans, i en un operatiu similar, els Mossos d'Esquadra van detenir sis homes i van desmantellar una important plantació a Llagunes, al municipi de Soriguera. En total, es van intervenir 2.800 plantes de marihuana valorades en més de 4 milions d'euros.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació