Diumenge, 28 d'abril de 2024
fires

Tremp tanca amb bona rebuda la 22a Fira del Codony

La ciutat també va acollir amb èxit la 2a Fira d’Esports de Muntanya

Pallars Digital Tremp | 30 d'octubre de 2023 a les 08:44
El recinte firal va concentrar uns 80 expositors | Ajuntament de Tremp
Tremp ha celebrat aquest cap de setmana i amb bona rebuda la 22a edició de la Fira del Codony i la 2a Fira d'Esports de Muntanya, organitzatda per Territori Lo Podall. El fred i la boira matinera del dissabte no van impedir que el recinte firal s'anés omplint de gom a gom per veure i comprar als prop de 80 expositors i productors de proximitat.

Tot plegat, va estar acompanyat d'un ampli ventall d'activitats programades, com per exemple l'esmorzar amb allioli de codony, la cursa Antoni Camarasa, així com els diferents tallers relacionats amb els productes pallaresos o bé els espectacles per als més petits i de dansa.
 

L'esmorzar amb allioli de codony va ser una de les activitats amb més afluència. Foto: Ajuntament de Tremp

 
Els esports també van ser protagonistes, especialment els relacionats amb el ciclisme. Durant tot el matí, es van realitzar sortides guiades amb bicicletes i bicicletes elèctriques, i també un circuit infantil de BTT.

Ja durant la tarda, la cultura popular va inundar el centre de la ciutat amb la cercavila dels gegants de Tremp, acompanyats de la Colla Xirigralles i dels Malfargats de Pallars, que van descarregar un pilar, fent lluir les seves camises grogues en la seva exitosa primera temporada.
 

A la Fira tampoc van faltar els espectacles infantils. Foto: Ajuntament de Tremp

 
La Fira del Codony és un dels esdeveniments més multitudinaris del municipi i continua sent un reclam que atreu centenars de persones fins a la ciutat. Amb el codony com a protagonista, la programació ha combinat tradició amb algunes novetats, i el públic, una vegada més, no ha fallat.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació