Diumenge, 28 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp clava una maneta al Coll de Nargó abans del «clàssic» pallarès (5-0)

El CF Pobla salva un punt al camp de la Fuliola amb un gol 'in extremis' d'Ibra (2-2)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 30 d'octubre de 2023 a les 11:00
Els germans Jordi i Sergi Durany disputant una pilota amb un jugador nargoní | TGE
El CF Tremp encara el clàssic pallarès de diumenge que ve amb molt bones sensacions. Aquest cap de setmana, els trempolins han firmat el que, de moment, és el millor partit de la temporada, i han clavat una maneta de gols al Coll de Nargó. Els locals han sortit endollats des de bon principi, trenant un joc directe i atractiu.

Al minut 7, un rebuig ha caigut als peus d'Albert Gironès, que no ha desaprofitat l'ocasió i ha col·locat la pilota al pal dret del porter. Sense temps per a la reacció, poc després l'ariet trempolí Adrià Codó ha sortejat els rivals i ha marcat el segon des de l'àrea petita. La serietat defensiva i la pressió alta han estat claus aquest diumenge.

Adrià Codó va ser novament un dels millors del Tremp. Foto: TGE

Amb els nargonins totalment descol·locats, al minut 17 el lateral Lluís Llovet ha agafat l'autopista per banda esquerra per assistir Gironès, que ha definit amb potència i precisió. La primera meitat, doncs, ha estat un monòleg del Tremp, que encara n'hauria pogut marcar uns quants més. Als cinc minuts de la represa, un penal per mans del Coll de Nargó ha servit al capità Miki Sirvant per marcar el quart.

Finalment, al minut 81, Bacardit ha tallat una sortida del rival i Jordi Ponsich ha aconseguit sortejar el porter per clavar el cinquè. Matx complet i fregant la perfecció. Els trempolins somriuen i, si el pròxim diumenge juguen igual de bé a la Pobla, l'espectacle està assegurat.

Per la seva banda, el CF Pobla ha tret aquest diumenge un empat  del difícil camp de La Fuliola. Amb els efectius justos i baixes destacades, els poblatans veien com els locals s'avançaven al primer minut de joc. Un quart d'hora després, Uly, un dels jugadors més en forma del Pobla, aconseguia l'empat.

La igualada no es va trencar fins al minut 73, quan La Fuliola va posar-se per davant. Poc després, l'entrenador Ramon Ordi va moure la banqueta fent entrar Edu Badia i Ibra per sumar esforços en atac. La jugada va sortir bé, i al 88 el jove Ibra, que va debutar amb els poblatans la setmana anterior, aconseguia l'empat en l'últim sospir.

En bàsquet, el primer equip del CB Tremp va guanyar a casa contra el CN Tàrrega B. Els trampolins van sortir a dominar el partit, i es van endur el primer quart amb un bon parcial de 25 a 7. Tot i que els de l’Urgell van aconseguir retallar diferències, els de la capital van continuar dominant i no van perdre la iniciativa durant la resta del matx.

Conti, amb 28 punts, va liderar l’equip, que suma ja tres victòries en cinc partits i és colíder de la categoria. Per la seva banda, el filial trempolí va caure de manera clara dissabte al matí contra el Calaf per 49 a 92. El B encara no ha sumat cap victòria aquesta temporada.

Finalment, el Pàdel Pallars continua sumant victòries de dos en dos. El primer equip va superar a casa el Tenis Lleida per 2 a 1, mentre que el B va guanyar La Serreta de Borges, el segon classificat, també per 2 a 1. Quan falta només una jornada, els dos equips són matemàticament en places de play-off.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1