Diumenge, 28 d'abril de 2024
comerç local

El centre de Tremp acull una formació professionalitzadora per al comerç

El resultat del curs intensiu es podrà veure fins a mitjans de novembre a l'aparador de l'antiga botiga 'L'Estrella' de Tremp

Pallars Digital Tremp | 27 d'octubre de 2023 a les 11:40
Els alumnes de batxillerat artístic de Tremp decorarant diversos aparadors cedits per comerciants del centre històric de la ciutat | Ajuntament de Tremp
El centre històric de Tremp ha acollit una formació específica en aparadorisme per a comerciants, amb el títol Emociona el teu client. Aquest curs s'ha programat de manera coordinada entre el CEI Pallars Jussà, a través de GlobaLleida, i el projecte Fem Pallars de suport al sector comercial, que lidera l'Ajuntament de Tremp.

Entre ambdues entitats s'ha confeccionat una proposta formativa completa i transversal que té per objectiu millorar la competitivitat del sector comercial, així com afavorir la imatge dels eixos comercials del Pallars a partir de la creativitat dels establiments que s'hi desenvolupen.
 
El curs s'ha estructurat en dues parts. D'una banda, amb una sessió teòrica enfocada a entendre el perquè i el com comunicar-se amb el client a través de l'expressió visual i ha facilitat les eines per generar una imatge impactant, destacar el valor diferencial de cadascú, aprendre a fer un bon diagnòstic del propi comerç i aplicar els canvis i estratègies necessàries per impulsar-lo.

D'altra banda, s'ha treballat una sessió pràctica que ha permès als participants desenvolupar els conceptes treballats. El resultat del treball de la jornada és un aparador real en un espai en desús del centre històric de Tremp, l'antic comerç L'Estrella, que romandrà obert durant la tardor i que està dedicat el Festival Cordevi. Per fer possible aquesta formació integral, s'ha comptat amb la col·laboració de l'alumnat del batxillerat artístic de Tremp, que ha confeccionat una sèrie de peces inspirades amb el festival Cordevi. 
 
A més, la formadora Paloma Guerra, experta en aparadorisme i visual merchandising, ha ofert una sessió exclusiva a aquests joves per entendre l'efecte de l'art en la feina de l'aparadorista. Aquest alumnat també posarà en pràctica els seus aprenentatges, decorant diversos aparadors cedits per comerciants del centre històric de la ciutat.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació