Diumenge, 28 d'abril de 2024
Desaparició

Es compleix un any de la desaparició del pallarès Josep Català

Coincidint amb aquesta data, familiars i amics han reprès la recerca amb la difusió d’un vídeo a través de les xarxes socials

Pallars Digital Sort | 25 d'octubre de 2023 a les 11:45
Un cartell amb la imatge de Josep Català i el seu vehicle | TGE
Quan es compleix un any de la desaparició del pallarès Josep Català, aquest dimecres la seva família i amics han fet una nova crida per iniciar la recerca d'aquest veí de Sort, vist per darrera vegada amb el seu vehicle pels voltants d'aquest municipi el 25 d'octubre del 2022.

La petició s'ha fet amb un nou vídeo difós a través de les xarxes socials, on apareix una imatge de l'home desaparegut, així com del seu vehicle, un totterreny de color gris. Els familiars emanen que tothom que pugui aportar informació truqui al telèfon 619 751 036 o al telèfon d'emergències 112.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laia Català (@laieetaaa_)

 
El dia de la seva desaparició, Josep Català anava amb el seu vehicle, un Mitsubishi Montero de color gris amb matrícula L-2437-Z. Malgrat que la recerca oficial va finalitzar a principis de novembre de l'any passat, els Mossos continuen la investigació per trobar possibles indicis sobre la seva ubicació, mentre que diversos veïns del Pallars Sobirà també es van organitzar setmanalment per buscar-lo.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació