Dimecres, 1 de maig de 2024
violència

Els Mossos esperen els resultats d'ADN del cos de la dona enterrada en un hort a Torallola per aclarir-ne la identitat

La policia creu que les restes podrien ser d'una desapareguda originària de l'àrea metropolitana

Pallars Digital Torallola | 24 d'octubre de 2023 a les 08:35
Zona de pati i horts de Torallola on es van trobar les restes cadavèriques d'una dona | ACN
Els Mossos d'Esquadra esperen els resultats de les proves d'ADN que s'han fet al cadàver d'una dona localitzat en un hort al nucli de Torallola, al municipi de Conca de Dalt. Si es confirmen les sospites dels investigadors, podria tractar-se d'una jove de 30 anys originària de l'àrea metropolitana de Barcelona, però que feia anys que residia al Pirineu, tal com ha avançat Segre i confirmat l'ACN.

 
Els Mossos van detenir dijous passat a la Pobla de Segur un home de 46 anys, amb nombrosos antecedents policials, com a principal sospitós del cas. Dissabte va passar a disposició judicial a Tremp i es va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança per la mort violenta d'una dona.
 

Camí que dona accés a l'hort on els Mossos van descobrir el cadàver. Foto: ACN

 
La policia no descarta cap hipòtesi en aquest cas, ni la d'un possible nou crim de violència masclista que de ser així, seria el segon a la demarcació de Lleida aquest 2023, després del que hi va haver a Balaguer al gener.

Els Mossos esperen, però, tenir les proves d'ADN de les restes del cadàver localitzat per confirmar si són les de la jove desapareguda. Llavors també caldria confirmar que la noia mantenia una relació amorosa amb el detingut, que de moment s'ha negat a declarar.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació