Diumenge, 28 d'abril de 2024
esquí

Baqueira Beret afegeix tres noves pistes al traçat i ja suma 170 quilòmetres per esquiar

L'estació ha realitzat millores en la producció de neu i treballa amb la intenció d'iniciar la temporada l'últim cap de setmana de novembre

Pallars Digital Baqueira Beret | 19 d'octubre de 2023 a les 08:38
Uns esquiadors en un telecadira de l'estació durant la temporada passada | Baqueira Beret
L'estació d'esquí de Baqueira Beret ha reordenat el complex i ha afegit tres traçats nous i n'ha eliminat dos. D'aquesta manera ja suma 114 pistes i un total de 170 quilòmetres de domini esquiable, incloent-hi tres itineraris fora pista. Els responsables del complex treballen amb la intenció d'inaugurar la temporada i obrir les pistes l'últim cap de setmana de novembre.

El 94% de la superfície està innivada a Baqueira, el 53% a Beret i el 37% a Bonaigua. A aquesta novetat per la nova temporada 2023-2024 s'hi afegeix també la inversió en producció de neu (amb 66 nous canons) per augmentar l'eficiència en la utilització d'electricitat i aigua reduint l'empremta de carboni.
 
La tecnologia utilitzada per l'empresa permet reduir el consum d'electricitat en un 48% per cada metre cúbic respecte als valors de fa una dècada. En total, l'estació ja en té 693. A més, per a aquesta temporada, Baqueira Beret ha ampliat el parc de màquines trepitjaneu, i ha incorporat tres màquines noves elevant el total a 18 per cobrir els 170 quilòmetres de pistes existents.

D'altra banda, l'estació ha millorat la dinamització dels processos digitals per minimitzar les esperes i evitar l'ús de paper.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació