Diumenge, 28 d'abril de 2024
Fires

El «Boletus» d'Isona arriba aquest cap de setmana a la seva 19a edició

La fira del bolet del municipi també comptarà dissabte amb la 7a edició del Boletast

Pallars Digital Isona | 18 d'octubre de 2023 a les 12:20
Cistelles de bolets en una edició anterior de la fira | Ara Lleida
Isona i Conca Dellà ja ho té tot a punt per acollir els dies 20 i 21 d'octubre la 19a edició de la Fira del Bolet. La mostra comptarà un any més amb un ampli ventall d'activitats gastronòmiques i culturals per a tots els públics, així com amb el 7è Boletast, que tindrà lloc el dissabte. A continuació, us detallem tots els actes i horaris de la fira.

Dissabte, 21 d'octubre


El dissabte, i com a prèvia de la Fira del Bolet, començarà la 7a edició del Boletast. A les 9h del matí, es durà a terme una sortida guiada al bosc amb la micòloga Laia Ribas, vicepresidenta de la Societat Catalana de Micologia. L'activitat sortirà des del Cafè Modern del poble. Al mateix temps, tindrà lloc un esmorzar de proximitat.
 
Ja durant la tarda, a les 19h començarà el tast de cerveses artesanes, vins i productes de proximitat a la plaça de l'Església. Tot plegat, amenitzat amb música en directe. En acabar, a les 23h, DJ Bacardit protagonitzarà el Festibolet al poliesportiu municipal.

Diumenge, 22 d'octubre


El diumenge a les 10:30h del matí, s'iniciarà la cercavila amb la mascota gegant de la mostra, Boletus, acompanyada pel grup batBATuka de Tàrrega, i també amb les diferents penyes de bolets i els nens de l'Escola Aeso. A les 11h, el xef Arnau Paris serà l'encarregat d'inaugurar oficialment la mostra a la plaça del Bisbe Badia. Paral·lelament, i fins les 14h, però també des de les 17 a les 19h, la sala del Cafè Modern acollirà una exposició de bolets.
 
A les 11:30h començaran els tallers. Primer, un de cuina de bolets i corder a càrrec de Nil Albert a la plaça de l'Assumpció; i a les 12h, els més xics podran fer manualitats a la plaça del Bisbe Badia. Mentrestant, a les 12:30h, tindrà lloc el vermut musical a la plaça de l'Església, i a les 13:30h, se celebrarà el lliurament de premis del Concurs Boletus. A més, durant tot el matí hi haurà parades amb productes agroalimentaris i artesans.

 Consulta el programa sencer de la Fira del bolet d'Isona


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació