Dissabte, 27 d'abril de 2024
castellers

Els Malfargats defensen amb solvència a Lleida la seva gran temporada tot i les baixes

Els pallaresos van poder sumar tres castells més i fins ara ja n’han descarregat 29

Pallars Digital Lleida | 18 d'octubre de 2023 a les 11:30
Els castellers pallaresos descarregant un dels castells a la capital del Segrià | Malfargats de Pallars
Els Malfargats de Pallars van protagonitzar dissabte una jornada castellera, descarregant tres castells tot i les diverses baixes a la colla degut al pont del Pilar. A la plaça de la Paeria de Lleida, els pallaresos van defensar amb solvència la seva gran temporada, descarregant un 3 de 6 amb estrena de posicions, un 3 de 6 amb agulla, i un 4 de 6 ferm i segur.

Per la seva banda, els amfitrions, els Castellers de Lleida, van iniciar la ronda amb un 5 de 7. Tot seguit, a la segona ronda després d'un intent desmuntat, van descarregar el 7 de 7, i en tercera ronda els de color bordeus van descarregar, després d'un intent desmuntat, el 3 de 7 amb agulla. 
   
Pel que fa a les colles convidades, els Tirallongues de Manresa, van marxar de la plaça sumant a la seva temporada un 3 de 7 amb agulla ben parat, un 4 de 7 i un 3 de 7, tots ells descarregats. Els Xiquets del Serrallo, per la seva banda, van sumar un 5 de 7, seguit d'un 4 de 7 amb agulla, i van finalitzar amb un 3 de 7, és a dir, tots descarregats.

A la ronda final de pilars, cada colla va mostrar els següents: els Castellers de Lleida, un vano de 5 i 3 pilars de 4, dels quals un d'ells caminat i descarregat pel balcó; els Tirallongues de Manresa, un pilar de 5 seguit de 2 pilars de 4 simultanis; i els Xiquets del Serrallo 3 pilars de 4 simultanis, mentre que  Malfargats ho va fer amb 2 pilars de 4 en dues rondes finals de pilar. 
 
Amb aquesta diada, els del Pallars sumen tres castells més a la seva primera i històrica temporada, on fins ara n'han descarregat 29. La propera cita dels Malfargats serà el dissabte 11 de novembre a Manresa, on compartiran plaça amb els Tirallongues en les vigílies de la diada de la colla manresana.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació