Dissabte, 27 d'abril de 2024
Subscriptors

Sorteig octubre: Dos packs de cervesa «Codonyera» de La Masovera!

Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 11 d'octubre de 2023 a les 08:14
Degusta amb Pallars Digital la cervesa Codonyera de La Masovera | La Masovera/PD
Aquest mes d'octubre sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital dos packs de Codonyera de La Masovera de Tremp, una cervesa macerada amb codonys. Són dos caixes de sis cerveses cadascuna, per tant, aquest mes tornarem a tenir dos guanyadors!

Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja estan subscrites al diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 25 d'octubre. Serà a finals de mes quan realitzarem el sorteig i n’anunciarem els guanyadors o guanyadores. Molta sort!
 

Cervesa artesana per als paladars més exigents


La Masovera, amb seu a la rambla Doctor Pearson nº29 de Tremp, és una cervesa artesana amb prop de 10 anys d'història, en els quals ha obtingut més d'un premi, com el de millor cervesa artesanal de blat segons el diari ABC. La Maite, en Miquel i en Joan Martí en són els principals impulsors, elaborant un total de set cerveses, i dedicant tots els seus esforços per aconseguir un producte de proximitat i d'alta qualitat.
 

La botiga de La Masovera està situada al passeig de Tremp. Foto: La Masovera


La Codonyera és una cervesa d'estil Kölsch macerada amb codonys de Cal Toner de Llimiana i dels productors de la plana de Lleida, segons l'any. És una cervesa lleugera i refrescant. L'aroma del codonys és subtil i en boca té notes de poma i un final amb regust de sidra, amb una amargor mitja. Es tracta d'una edició especial en motiu de la Fira del Codony de Tremp, que enguany se celebrarà el dissabte 28 d'octubre.

Suma't a la comunitat de Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!
 
  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació