Dissabte, 27 d'abril de 2024
robatori

Assalten de matinada un frànkfurt a Tremp i se n'emporten la caixa registradora

Els propietaris de l'establiment han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, que ja han obert una investigació

Jordi Ubach Llorens Tremp | 6 d'octubre de 2023 a les 17:15
La rambla Doctor Pearson de Tremp, aquest divendres a la tarda | Jordi Ubach
Uns desconeguts han assaltat aquesta matinada un frànkfurt de Tremp i han aconseguit escapar amb la caixa registradora de l'establiment. Els propietaris del bar han presentat denúncia als Mossos d'Esquadra, que aquest divendres ja han obert una investigació per esclarir els fets i intentar capturar els lladres. De moment no hi ha detencions.

El robatori ha tingut lloc la matinada d'aquest divendres en un establiment gastronòmic especialitzat amb frànkfurts situat a la rambla Doctor Pearson de la capital del Pallars Jussà. Segons ha pogut saber Pallars Digital, el furt s'ha produït quan faltaven pocs minuts per les 4h de la matinada.

Els lladres han accedit al local per la part posterior i a través d'una porta que dona a un petit pati exterior. Després de forcejar amb la porta i no poder obrir-la, han aconseguit doblar-la i entrar a l'establiment. L'alarma del bar ha saltat immediatament, però els lladres han aconseguit arrencar la caixa registradora i se l'han endut abans que no arribés la policia. Finalment, han escapat pel mateix lloc per on havien entrat.

Dos persones i un botí escàs


Els propietaris de l'establiment han explicat a Pallars Digital que a l'interior de la caixa registradora hi havia molt pocs diners i que els lladres han tirat al terra tot allò que s'han trobat al seu pas, com és el cas del mobiliari o fins i tot de l'ordinador

Les càmeres de vigilància del frànkfurt han aconseguit enregistrar els assaltants, que segons ha pogut saber aquest diari, són dos persones. Els Mossos d'Esquadra ja tenen al seu poder aquestes imatges i, en el marc de la investigació, estan intentant esbrinar la identitat dels lladres.




Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació