Dissabte, 27 d'abril de 2024
flors

Llavorsí, premiat a la 12a Gala de Viles Florides per la seva millora de l'espai verd urbà

El jurat ha reconegut el municipi amb dues Flors d'Honor, i s'uneix a Esterri d'Àneu, Rialp i Tavascan

Pallars Digital Llavorsí | 6 d'octubre de 2023 a les 12:34
La gala va tenir lloc a Encamp durant el mes de setembre | Viles Florides
Llavorsí ha estat premiat en la 12a Gala de Viles Florides que va tenir lloc a Encamp (Andorra). El municipi va ser reconegut pel jurat per la seva millora de l'espai verd urbà, i se li van atorgar dues Flors d'Honor.

L'alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, ha expressat "molta satisfacció" per aquest guardó, i més tenint en compte que era la primera vegada que el municipi es presentava al concurs. Així doncs, s'uneix a tres municipis més del Pallars Sobirà, Esterri d'Àneu, Rialp i Tavascan, que en el seu moment també van ser premiats.
   
Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d'espais verds urbans i enjardinats.

Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació