Diumenge, 28 d'abril de 2024
esquí

A la venda els forfets de temporada d'Espot i Port Ainé

Es podran adquirir amb un 20% de descompte i nombrosos avantatges si es compren abans del 26 de novembre

Pallars Digital Pallars Sobirà | 6 d'octubre de 2023 a les 08:34
Esquiadors a Port Ainé en una imatge d'arxiu | ACN
Ja han sortit a la venda els forfets de temporada de les estacions d'esquí de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) al Pallars, que són Espot Port Ainé. També es poden adquirir aquells que permeten esquiar a La Molina, Vall de Núria i Vallter, Boí Taüll, així com a les estacions de Tot Nòrdic. Val a dir, no obstant, que el forfet de temporada per Espot i Port Ainé també dona accés a l'estació de Tavascan.

Tot plegat, amb un 20% de descompte si la compra en línia es realitza abans del 26 de novembre. A més d'aquest incentiu en productes i serveis propis d'FGC, també s'hi afegeixen més promocions en altres establiments col·laboradors a l'entorn de les estacions, com ara allotjaments, restaurants o centres d'activitats.
 
D'altra banda, les famílies podran obtenir descomptes addicionals als de compra anticipada de fins al 20% per la compra conjunta de tres o més unitats de forfet. Amb això, FGC vol refermar la seva aposta pel turisme i el foment de la pràctica dels esports d'hivern amb el públic familiar.

Forfets de temporada per a tots els dominis i disciplines

 
El forfet de temporada FGC Turisme permet esquiar sense límits a les sis estacions de Ferrocarrils, Tavascan i a les set estacions de Tot Nòrdic en fins a més de 250 quilòmetres de pistes d'esquí alpí i prop de 200 quilòmetres de fons. El forfet també inclou, a més, tots els avantatges dels altres forfets i un 50% de descompte al Bikepark o al telecabina de La Molina durant l'estiu 2024 per al titular del forfet i un acompanyant.
 
Actualment, el preu d'adult d'aquest forfet general en promoció és de 690 euros. Tots ells es poden adquirir amb descompte a través de la botiga en línia de cada estació de muntanya. El forfet de temporada FGC d'esquí de muntanya, permet la pràctica d'aquesta modalitat d'esquí oferint l'accés diari il·limitat a 21 circuits d'esquí de muntanya dins de les estacions de muntanya d'FGC i amb dues pujades diàries de remuntador mecànic incloses, amb un preu únic de 160 euros.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació