Diumenge, 28 d'abril de 2024
literatura

«Lo Llumener» tornarà a omplir Sort de propostes literàries i teatrals

El festival de petit format i d’àmbit rural celebra la seva 8a edició acollint experiències artístiques per apropar la literatura als infants i joves del territori

Pallars Digital Sort | 5 d'octubre de 2023 a les 11:48
Imatge d'una edició anterior del festival | Lo Llumener
El festival Lo Llumener torna aquest divendres i dissabte a Sort per continuar promocionant la lectura entre els més joves. I enguany, en la seva vuitena edició, ho farà mitjançant una temàtica cabdal i clàssica, alhora que referent en la literatura, com són els animals. A continuació, us detallem les activitats, tallers i propostes escèniques que tindran lloc durant el dos dies del festival.

Divendres, 6 d'octubre

 
Lo Llumener donarà el tret de sortida a les 10:30h amb l'espectacle escolar Com gat i gos, de la Companyia Teatre Animal. Serà una proposta tancada a l'alumnat dels centre escolars de la comarca, i tindrà lloc al Teatre Els Til·lers de la capital. Posteriorment, a les 20h del vespre, el mateix espai acollirà una proposta per al públic adult: el concert teatralitzat de Foss.
 

Dissabte 7 d’octubre

 
Dissabte serà el dia més carregat d'espectacles, que començaran a partir de les 10h. Primer, amb l'espectacle Música en família a través d'un conte, a càrrec d'Irene Jodar, al Teatre els Til·lers; posteriorment, amb El peix irisat, de la Companyia Tanaka Teatre, al Parc del Riuet; i l'espectacle de circ Björn, de l'Associació Ntlades.

A més, de les 11:30 a les 19h també hi haurà un seguit d'activitats per a tots els públics: la Petita Fira d'Àlbums Il·lustrats, al Parc del Riuet; l'Espai-joc Quina animalada!, al carrer Major: el joc d’enigmes Troba les bèsties, la Biblioteca a cel obert i la instal·lació de jocs Guixot de 8, també al Parc del Riuet.
 
A la tarda, es reprendran les actuacions. D'una banda, amb De Faula, de la Companyia La Guilla Teatre. Posteriorment, hi haurà un berenar de coca i xocolata al Parc del Riuet, i a continuació, començarà l'espectacle itinerant Pigs, de Campi qui pugui. Finalment, amb l'espectacle El Bosc, de Sàndal Produccions, al Teatre Els Til·lers, es donarà per finalitzada la vuitena edició del festival.

 Consulta el programa sencer del festival Lo Llumener


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació