Dissabte, 27 d'abril de 2024
política

Dos pallaresos entren al consell d'administració del Patronat de Turisme de la Diputació

Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, i Maria Pilar Cases, consellera comarcal del Pallars Jussà, han estat nomenats vocals de l'organisme

Pallars Digital Lleida | 27 de setembre de 2023 a les 07:56
Els nous membres del consell d'administració, aquest dimarts a Lleida | Diputació de Lleida
Dos representants del món polític i empresarial del Pallars han entrat aquest dimarts al nou consell d'administració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Són Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, i Maria Pilar Cases, consellera comarcal del Pallars Jussà, que han estat nomenats vocals d'aquest organisme.

La reunió, presidida per Juan Antonio Serrano, vicepresident de la Diputació i vicepresident del Patronat de Turisme, també ha comptat amb Rosa Pujol, també vicepresidenta de l'ens i presidenta de la Comissió de Turisme; representants dels diferents grups polítics de la corporació; un membre de cadascun dels consells comarcals del territori; un representant dels Serveis Territorials de Medi Ambient i d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a Lleida; la Federació de Comerç; les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega; la Federació d'Hostaleria de Lleida i l'ACEM (Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya).
 
A banda de Josep Castellarnau i Maria Pilar Cases, el nou consell d'administració del Patronat de Turisme també estarà format per Joan Talarn, en qualitat de president de la corporació i del Patronat de Turisme; Juan Antonio Serrano, com a vicepresident. Serrano ha posat de manifest el "bon ritme" que ha experimentat el sector turístic durant aquest estiu, pendent de poder disposar de les dades definitives per poder fer el tancament de la temporada d'estiu i ha presentat els membres de la Junta el Pla d'Accions d'enguany del Patronat de Turisme, així com el Pla Estratègic del Patronat de Turisme per al període 2023-2026.

El president del Jussà, al Patronat de Promoció Econòmica

 
D'altra banda, dilluns passat també es va constituir el consell rector del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació. Un òrgan on també hi serà present un altre pallarès: el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Ramon Jordana. Durant la reunió es va nomenar el vicepresident de l’organisme, el diputat Jordi Verdú, alhora que el consell estarà format pels presidents dels consells comarcals del Segrià, l’Urgell, la Noguera, el Solsonèsi el Pla d’Urgell.
 
També hi han entrat tres representants de la Generalitat, designats per la delegació del Govern; un representant de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida; un de la Cambra del Comerç i Indústria de Tàrrega; un diputat de cada grup polític present a la Diputació més sis diputats elegits pel Ple de la institució provincial; un representant del sindicat UGT i un altre de CCOO, a més del director del Patronat, que tindrà veu però no vot.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació